zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Carmen Osovnikar spregovorila o odnosu z mamo

3. 11. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Carmen Osovnikar

Carmen Osovnikar foto: Marko Delbello Ocepek

Resničnostna zvezdnica je že večkrat poudarila, da se z mamo odlično razume. Zdaj je za Njena.si pojasnila, kakšen je njun odnos.

Carmen Osovnikar se je javnosti prvič predstavila v šovu Sanjski moški, zdaj pa že nekaj tednov navdušuje v slovenski različici šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. V šovu je že večkrat poudarila, da ima z mamo odličen odnos, vključila pa jo je tudi v svoje snemalne dni. Zdaj je za Njena.si pojasnila, kako zelo dober je njun odnos. 

"Tudi moje prijateljice se čudijo nad tem, kako zelo povezani sva. Ona je moja najboljša prijateljica. Vem, da nimajo vsi takšnega odnosa z mamami, bi si pa želela, da bi ga imeli. To je nekaj najlepšega, da imaš tak odnos z mamo, da ji lahko zaupaš čisto vse, da ti bo vedno stala ob strani. Je tudi moj vzor. Imela sem prelepo otroštvo in mladost. Tudi sama sem rekla, da če bi imela kdaj otroka, bi rada bila taka mami," je povedala Carmen in dodala, da zdaj tudi sama rada vrača svoji materi in jo razvaja. "Greva na nohte, k frizerju, na kosilo ... Hočem ji vrnit to, kar je ona dala meni. Rada bi ji povrnila, služim svoj denar in sem uspešna, zato ji želim to povrniti, ona pa je res ponosna na mene," je še dodala in pogovor še enkrat zaključila z mislijo, da bi si resnično želela, da bi vse hčere s svojimi materami imele tak odnos, kot ga ima sama. 

prejšnji članek
To so najboljša sredstva zoper rumene madeže na nohtih
Svet slavnih
To so najboljša sredstva zoper rumene madeže na nohtih
naslednji članek
Poglejte, kakšna lepotica je glavna igralka serije Squid Game
Svet slavnih
Poglejte, kakšna lepotica je glavna igralka serije Squid Game
#nasazenazenska
nasazenazenska