Bruno Šulman foto: Ana Gregorič
»Na srečo sem imel dovolj časa, da sem se na vse to pripravil, saj je bila oddaja posneta več mesecev prej, kot je bila predvajana na televiziji. Sprva je bilo kar nekaj zmede v moji organizaciji, saj so včasih stvari, ki so bile načrtovane, v zadnjem hipu doživele spremembe. Sam sem hotel vse urejati sproti, a kmalu sem ugotovil, da tako ne bo šlo. Veliko je tudi intervjujev, fotografiranj in še marsičesa.« Je pa Bruno še kako ponosen na svoje projekte, ki jih je izpeljal v zadnjem obdobju.
»V treh mesecih sem pripravil 11 velikih dogodkov, na kar sem zelo ponosen, saj vem, da so bili izpeljani tako, kot je treba. Ni bilo vedno preprosto, a z dobrim načrtovanjem in sprotnim prilagajanjem se vse da. Nikoli si nisem mislil, da bom kuhal za sto ljudi, in dokazal sem, da tudi to zmorem, seveda v sodelovanju z izurjeno ekipo sodelavcev, ki so mi bili v veliko pomoč. Je bilo pa v zadnjem času tudi veliko povabil za kuhanje na domu, kar je postalo v Sloveniji pravi hit.«
Številni si namreč zaželijo, da bi kateri izmed kuharskih zvezdnikov, ki so ga spremljali v šovu, kuhal v njihovi domači kuhinji in bi ga bolje spoznali, hkrati pa se pohvalili še pred sosedi in znanci. Sicer pa naš sogovornik pravi, da je zelo presenečen, da ga ljudje na cesti še vedno prepoznajo.
»Tega res nisem pričakoval, saj je minilo že nekaj mesecev od tega, ko se je na televiziji končal šov MasterChef Slovenija. Nekateri me prosijo, ali se lahko z menoj fotografirajo, spet drugi me samo pohvalijo. Velikokrat opazim, kako me v lokalu gledajo in šepetajo, rekoč, to je pa tisti iz MasterChefa. Človek se vsega navadi, še zlasti zato, ker gre za pozitivne izzive in pohvale. Za zdaj se s kritikami še nisem srečal.«
Ima (pre)malo časa zase
»Res sem obremenjen, zdaj pa se je začelo še študijsko leto. Sem v zadnjem letniku psihologije in študij nameravam tudi končati, potem pa se bom podal novim izzivom naproti. Moja velika želja je pridobiti dodatna znanja na področju kulinarike, še najbolj me vleče v Francijo. Denarna nagrada ob zmagi v MasterChefu je še vedno skrbno spravljena, nekaj pa dam na stran tudi od prihodkov, ki jih zaslužim s svojimi aktivnostmi. Želim se preizkusiti tudi v kateri izmed restavracij z Michelinovimi zvezdicami, ker si želim, da bi v prihodnosti imel svojo restavracijo.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.