pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Paul Rudd je najbolj seksi moški za leto 2021

10. 11. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Paul Rudd

Paul Rudd foto: Profimedia

52-letni igralec je pri nazivu nadomestil igralca Michaela B. Jordana.

Zdaj je tudi uradno. Čeprav se je več dni namigovalo, da bo najbolj seksi moški revije People za leto 2021 postal Chris Evans, je zdaj postalo jasno, da so bila namigovanja napačna. Revija je za najbolj seksi moškega leta 2021 razglasila igralca Paula Rudda. V zadnjem času najbolj znan po vlogah lika Marvel Ant-Man (Čovek mravlja). V naslovnem intervjuju je razkril, da je za naziv povedal samo ženi Julie Yaeger, s katero sta se poročila leta 2003. 

"Po smehu in šoku je rekla 'Oh, pravilno so izbrali' in to je bil resnično prisrčno. Verjetno ni rekla po resnici, ampak - kaj pa naj reče?"

V intervjuju se je tudi šalil na svoj račun in rekel, da upa, da ga bodo nekdanji "ajbolj sekski moški na svetu" povabili na večerjo. Izpostavil je recimo Georgea Clooneyja, Brada Pitta in Michaela B. Jordana. "Mislim si, da bom na več jahtah, tega se veselim." 

Paul Rudd je sicer v seriji Prijatelji več sezon upodabljal Mika Hanninga, kasnejšega moža Phoebe, igral je tudi v Nimaš pojma, Bivši, Noč v muzeju, Samo preko njenega trupla, Charlijev svet in v številnih drugih serijah in filmih.

prejšnji članek
Krvodajalstvo za male tačke
Svet slavnih
Krvodajalstvo za male tačke
naslednji članek
Sekirca v med: Kako Špela v resnici poje?
Svet slavnih
Sekirca v med: Kako Špela v resnici poje?