kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Ema shujšala več kot 20 kilogramov!

15. 11. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
Rasema Begulić

Rasema Begulić foto: POP TV

Od tedaj, ko smo jo spremljali v šovu Ljubezen po domače, se je zelo spremenila. Z močno voljo in ustrezno pomočjo je namreč stopila več kot dvajset kilogramov. Ema nam je sedaj zaupala, kako ji je uspelo …

Se spomnite Raseme Begulić, ki je se je v oddaji Ljubezen po domače potegovala za Milana Tržana? Svetlolasa Ema živi precej drugačno življenje kot pred letom dni, vsakdan ji namreč kroji zdrav življenjski slog, ob upoštevanju katerega se je pričela počasi, a vidno spreminjati. A za ta korak se ni odločila, ker bi želela spremeniti svojo vizualno podobo, pač pa, ker je vedela, da je ogroženo njeno zdravje.

Rasema Begulić in Boštjan Makopek foto: Osebni arhiv

Tehtala je 123 kilogramov

»Za hujšanje sem se odločila zaradi prevelikega odmerka inzulina. Imela sem namreč 120 enot dnevno, zdaj jih imam le še 24. Moj cilj je, da shujšam na 80 kilogramov, v tem primeru zdravljenje z inzulinom ne bo več potrebno,« je za njena.si pojasnila Ema, ki nikoli poprej ni trenirala, saj je gibanje ni zanimalo in privlačilo. Se je pa slednje spremenilo, ko je spoznala osebnega trenerja Boštjana Makopeka, katerega motivacijski pristop je zelo hitro obrodil rezultate.

»On ima tako čarobne pristope in besede, da se kilogrami kar topijo, njemu se preprosto ne da reči 'ne' ali 'ne morem'. Začela sem trenirati eno uro na dan in kilogrami so pričeli počasi kopneti. Kar sem izgubila od januarja 2021, se mi ni še nič vrnilo. Teža se počasi niža, vesela sem pa tudi, ker kljub mojim letom koža zaradi redne vadbe ni prav nič viseča. Uspeh je res lepo viden,« je razložila 63-letnica, ki je do danes shujšala 23 kilogramov in nam v nadaljevanju razložila, da se strogo drži tudi zdravega prehranjevanja. Uživa namreč veliko zelenjave in sadja, medtem ko je iz jedilnika povsem črtala kruh, testenine in živila iz bele moke.

Rasema Begulić je shujšala 23 kilogramov. foto: Osebni arhiv

Kaj pa ljubezen?

Ji je zdravo življenje morda prineslo tudi spremembe na tem področju? »Ne, še vedno sem samska. Čakam na dobro, iskreno in pošteno ljubezen, si pa želim moškega, ki bi bil star največ 55 let. Pa da je še kaj aktiven v postelji,« je smeje se zaključila Ema, ki nikoli ni skrivala, da ji skok med rjuhe v razmerju veliko pomeni.

Rasema pred hujšanjem

Rasema pred hujšanjem foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Magnifico s svojo Barbaro zaljubljen že 38 let
Svet slavnih
Magnifico s svojo Barbaro zaljubljen že 38 let
naslednji članek
Zvezdnik Somraka se je zaročil
Svet slavnih
Zvezdnik Somraka se je zaročil