GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanja Grohar razkrila, da jo je nekdanji zaročenec varal

16. 11. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
1_sanja grohar_foto bBlazVatovec

Sanja Grohar foto: Blaz Vatovec

Sanja Grohar je že dobra tri leta srečno poročena s svojim Matejem, s katerim sta se v začetku leta 2019 razveseila tudi rojstva sina. Zdaj pa je razkrila, da je nekoč mislila, da ne bi nikoli več srečna v objemu moškega.

Nekdanja slovenska pevka, televizijska voditeljica in vplivnica Sanja Grohar Kovič je s svojimi sledilci na platformi TikTok preko trenda razkrila, da je bila v ljubezni že močno prizadeta. Krivec za to je bil njen nekdanji zaročenec, ki naj bi jo varal z več ženskami. Takole je zapisala:

"Varal me je nekdanji zaročenec. Z različnimi ženskami, ko je ostajal doma, jaz pa sem delala in podpirala oba. Moje srce je bilo strto, mislila sem, da ne bom nikoli več zaupala."

Nato je pojasnila, da se je kasneje njeno življenje popolnoma spremenilo, saj je spoznala svojega zdaj že moža Mateja. "Spoznala sem svojo resnično ljubezen, se poročila, dobila sina in ustvarila uspešno znamko oblačil. Nikoli ne obupajte nad svojo srečo." 

V TikToku sicer ni pojasnila, kdo je ta nekdanji zaročenec, a gre najverjetneje za španca Samija, s katerim je bila v razmerju pred več kot desetletjem. To je namreč edina uradno znana zaroka slovenske zvezdnice. S Špancem Pedrom Luizom Samijem sta bila par kar nekaj let. Razmerje pa je Sanja prekinila leta 2012. 

@sanjagrohar

@tcmbbclothing ❤️ Never give up #tcmbb #truehappiness

♬ Do It To It - ACRAZE
prejšnji članek
Gaja Prestor v družbi najbolj vročih rockerjev ta hip
Svet slavnih
Gaja Prestor v družbi najbolj vročih rockerjev ta hip
naslednji članek
Je Lado Bizovičar postal obseden s tetovažami?
Resničnostni šovi
Je Lado Bizovičar postal obseden s tetovažami?