benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen, tako močna, da je za pet življenj

17. 11. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Siniša Žunec 2

Siniša Žunec 2 foto: Osebni arhiv

Tudi v Sloveniji je Siniša Žunec, priljubljeni hrvaški glasbenik dalmatinskih korenin, navdušil z novo ljubezensko pesmijo Za pet života, s katero je v trenutku osvojil zveste oboževalce.

Siniša Žunec je v nedeljo razveselil svoje oboževalce, ko je na Radiu Aktual predstavil novo pesem Za pet života. Zatem pa je javnosti predstavil še videospot, ki ga je pred nekaj časa posnel na hrvaškem otoku Vir. Tudi tokrat je pesem za Sinišo ustvaril njegov sin Martin Žunec, ki se je podpisal tako pod besedilo kot glasbo. Martin je sicer ustvaril še pesmi Jedino more zna, Ljube, ljube, Na svitu sve in druge. Poleg tega je avtor glasbe pesmi Jagoda slovenskega izvajalca Tilna Lotriča, ki jo je spisal in spesnil skupaj s slovenskim ustvarjalcem hitov Rokom Lunačkom. 

Siniša Žunec 1 foto: Osebni arhiv

Brez ljubezni ne gre

Kot nam je v kratkem pogovoru zaupal Siniša, je tudi tokrat tema pesmi ljubezenska, brez česar pri njegovih uspešnicah ne gre. »Ima pa poseben prizvok, saj govori o ljubezni in celem življenju. Zahvaljujem se svoji ljubljeni za vso ljubezen, ki mi jo je dala. Za to, da je celo življenje ob meni in mi je dala celo ljubezni, vredne petih življenj,« nam je o pesmi povedal vse. Besedilo »Ljubezni za pet življenj si mi dala, rešila moje srce in zato ti hvala. Brez tebe nimam nič in s tabo imam vse« pa pove osnovno idejo prelepe pesmi, ki bo zagotovo postala himna vseh zaljubljenih. 

prejšnji članek
Tedej o svojem dekletu: Mislim, da si vsak lahko le želi take veze
Resničnostni šovi
Tedej o svojem dekletu: Mislim, da si vsak lahko le želi take veze
naslednji članek
Darja Gajšek navdušena nad novim poglavjem v svojem življenju
Življenjski slog
Darja Gajšek navdušena nad novim poglavjem v svojem življenju