Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak jo je končno dočakala

30. 11. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
večno-samska, špas-teater Tina Gorenjak, Arnej Ivkovič

Tina Gorenjak, Arnej Ivkovič foto: Marko Vavpotič

Slovenska igralka je na to čakala več kot leto dni. Zdaj pa jo je končno dočakala.

Čeprav je Tina Gorenjak v preteklih mesecih kar nekajkrat odigrala svojo novo predstavo Večno samska, je uradno premiero doživela šele v soboto zvečer v "domačem" Špas teatru. Na uradni premieri, ki je zamujala več kot leto dni, so Tino in Arneja Ivkoviča, ki se ji pridruži na odru, podprli številni prijatelji in znani obrazi. 

Tina Gorenjak, Arnej Ivkovič foto: Marko Vavpotič

Za režijo predstave je sicer poskrbela Tijana Zinajić, za besedilo pa sta skupaj poskrbeli Tina Gorenjak in Tanja Kocman. "Predstava nikakor ni namenjena samo ženskam ali samskim. Menim, da se bo v njej prepoznal vsak. Vsak od nas je kdaj bil samski. Žal se tudi veliko ljudi v zvezi počuti osamljene. In upam si trditi, da bodo v predstavi uživali tudi tisti v srečnih zvezah, saj bodo dobili »spodbudno dozo« pozitivnega in zabavnega pogleda na njihovo razmerje. V predstavi govorim neposredno in odkrito o svojih izkušnjah in vseh možnih »oslarijah«, ki sem jih počela v iskanju pravega partnerja. Želim si, da predstava podari veselje osamljenim srcem in morda tudi kakšno idejo o tem, kako in kam v iskanju "boljše polovice"," je povedala Tina

Samuel Lucas, Petra Grosman foto: Marko Vavpotič

Andrej Šifrer foto: Marko Vavpotič

Dan Lenard, Tatjana Tutan Lenard foto: Marko Vavpotič

Manja Stević, Meta Černe foto: Marko Vavpotič

Matej Zemljič, Jan Bučar foto: Marko Vavpotič

"Tina je spet dokazala, da je fenomenalna in tudi, da samskost ni nič slabega, prej zelo zabavnega in noro smešnega. Da o plesnih točkah sploh ne govorim, kako so fenomenalne," je po predstavi povedala nasmejana Lucija Ćirović, Jan Bučar pa dodal: "Mislim, da smo vsi, ki smo prišli danes gledati našo Tino in Arneja dobili še en dokaz, da je predstava vrhunska. Smeh zagotovljen, seksi glasbene točke in odlične koreografije, res vredno ogleda."

O predstavi:

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21.stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija. In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi.

prejšnji članek
Lora in Primož delila utrinke sanjskih medenih tednov
Svet slavnih
Lora in Primož delila utrinke sanjskih medenih tednov
naslednji članek
Manca Špik ultimativna zmagovalka plesno-pevskega izziva
Svet slavnih
Manca Špik ultimativna zmagovalka plesno-pevskega izziva