robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Tanja Žagar Odkrito.si

Tanja Žagar - Rada vidi, da ji je udobno

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Igralka Najinih mostov že postala mamica
| K.M.

Igralka Najinih mostov že postala mamica

Anja Drnovšek, POP TV

Igralka Anja Drnovšek in njen partner, prav tako igralec Dario Nožić Serini, sta se že pred tedni razveselila rojstva prvega otroka.

Kot nam je uspelo izvedeti v uredništvu, sta se igralca, Anjo smo nazadnje spremljali v vlogi Valerije Furlan v seriji Najini mostovi, Dario pa je glavno vlogo Roka upodabljal v seriji Gorske sanje, rojstva prvega otroka razveselila v prvi polovici meseca novembra. Par naj bi se po naših informacijah razveselil rojstva sina, ki sta mu nadela ime Marlon

Foto: Promocijski material - Anja Drnovšek, Dario Nožić Serini

Vnuka so se zagotovo razveselili tudi stari starši, saj je Anja reviji Lady konec avgusta zaupala, da gre za njihovega prvega vnuka. "Prihoda dojenčka se veselijo tudi najini starši, saj bo to njihov prvi vnuk. Jaz sem edinka, Dario ima starejšega brata, ki še nima otrok. Našemu dojenčku gotovo ne bo dolgčas, saj sem prepričana, da se bosta babici dobro izkazali, tudi glede strokovnih nasvetov, moja mama je namreč medicinska sestra, Darieva pa vzgojiteljica," je takrat povedala Anja.

Foto: Revija Lady - Anja Drnovšek je v veselem pričakovanju

Enako ime sta svojemu sinu sicer pred štirimi leti in pol nadela tudi Nina Oserna in Dejan Kontrec. Slovenska različica imena je Marko, sicer pa ime Marlon izvira iz imena Markus oz. Marcus, ki izhaja iz latinskega priimka Marcus. Korenine priimka so posvečene rimskemu bogu Marsu, ki po rimski mitologiji predstavlja boga pomladi, plodnosti in vojne, bil pa je tudi zavetnik kmetov. Glede na statistični urad Republike Slovenije je v Sloveniji trenutno osem oseb s tem imenom, po pogostosti med moškimi imeni pa je na 2.713 mestu. Ker novorojeni Marlon še ni vštet v statistiko, lahko rečemo, da imamo trenutno v Sloveniji devet marlonov. 

Novopečenima staršema čestita tudi naše uredništvo.