mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesela novica: Polkaholiki v polfinalu hrvaških "Talentov"

4. 12. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Polkaholiki

Polkaholiki foto: Promocijski material

Skupini Polkaholiki se je uspelo uvrstiti v polfinale hrvaškega šova Supertalent. Na malih ekranih jih boste lahko spremljali že to nedeljo.

Izbor Supetalent na Hrvaškem poteka nekoliko drugače kot slovenski Talenti. Če pri nas polfinaliste razglasijo takoj po avdicijah, moramo na Hrvaškem čakati do nekaj dni pred polfinalno oddajo. Tako je bilo tokrat, ko so ustvarjalci šova šele včeraj uradno sporočili, da se je slovenska skupina Polkaholiki uvrstila v polfinalno oddajo. Fantje so to seveda vedeli že prej, a so novico morali skrivati pred javnostjo. 

Fantje so novico proslavili tudi z novo pesmijo, duetom z dvojcem BQL. Gre za praznično obarvano pesem Lučke. "Polkaholiki smo zadnje čase večino svojega časa usmerjali pripravam na nastop na velikem odru hrvaških talentov. To, da se imamo to nedeljo možnost predstaviti v sklopu 10 polfinalistov, je noro. Za nas je to že velika zmaga in se veselimo tega! To, da tik pred tem lahko poslušalcem predstavimo še novo uspešnico LUČKE, pa je najboljša popotnica za veseli december!"

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Sonja in mama nerazdružljivi
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Sonja in mama nerazdružljivi
naslednji članek
Horoskop: Preveč boste usmerjeni vase, pomislite še na druge
Horoskop
Horoskop: Preveč boste usmerjeni vase, pomislite še na druge