nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bode Miller: Po smrti hčere ter rojstvu sina in dvojčkov nov naraščaj

7. 12. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Bode Miller, Morgan Beck

Bode Miller, Morgan Beck Miller foto: Profimedia

Priljubljeni nekdanji ameriški smučar je že osmič postal očka. Novico sta z ženo javno potrdila včeraj, starša pa sta poslala že pred dnevi.

Junija 2018 je smučarski svet pretresla novica, da sta nekdanji ameriški smučar Bode Miller in njegova žena Morgan v tragični nesreči izgubila hči Emmy. 19-mesečna deklica je takrat utonila v sosedovem bazenu, kljub hitremu posredovanju pa ji ni bilo pomoči. Morgan je bila takrat četrtič noseča, oktobra istega leta pa sta se razveselila rojstva zdravega sinčka. Par je nekaj mesecev kasneje, avgusta 2019, presenetil z novico, da pričakujeta dvojčka, ki sta se rodila novembra istega leta.

Dobro leto zatem, 26. novembra 2021, pa sta se razveselila še enega rojstva. Par se je pred dnevi namreč razveselil rojstva deklice, imena pa ji še nista nadela, oziroma ga zaenkrat še nista delila z javnostjo. "Perfektna je, njeno rojstvo pa je odličen način s katerim zapreva poglavje rasti najine družine. Najina srca so tako zelo polna," sta Bode in Morgan povedala reviji People. Morgan je ob tem razkrila, da je nekdanji ameriški smučar dan po rojstvu hčere izjavil, da je v tem trenutku najbolj srečen v svojem življenju. 

Morgan in Bode sta sicer starša še štirim fantom, dvojčkoma Asherjem in Akselom starima dve leti, sinu Eastonu staremu tri leta,  sinu Nashu staremu šest let in deklici Emmy, ki je nesrečno utonila leta 2018. Bode ima iz prejšnjih razmerij še sina Nata starega osem let in 13-letno hči Dace. 

prejšnji članek
Kmetija: Polona že v finalnem tednu Kmetije
Resničnostni šovi
Kmetija: Polona že v finalnem tednu Kmetije
naslednji članek
Na POP TV iščejo fatalke za novega Sanjskega moškega
Resničnostni šovi
Na POP TV iščejo fatalke za novega Sanjskega moškega