sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najbolj »smešno« darilo, ki ga je mož podaril Rebeki Dremelj

18. 12. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Rebeka Dremelj, praznicna

Rebeka Dremelj foto: Tibor Golob

Slovenska pevka Rebeka Dremelj se je s svojo družino in dolgoletnim prijateljem pevcem Sebastianom odpravila na Laponsko, kjer so skupaj obiskali Božička. Odpeljali so mu tudi pisma številnih otrok in prijateljev. Pred odhodom pa nam je zaupala nekaj zabavnih spominov na decembrska praznovanja.

Praznični spomini so pri Rebeki lepi in zabavni, s posebnim zanosom pa se spominja prvega božiča v novi hiši, ki takrat še ni bila ne dokončana, še manj pa vseljena. »Najbolj sem si zapomnila prvo božično večerjo v naši hiši. Takrat sem jo jaz pripravljala, bile pa so še gole stene, grelce smo imeli v hiši, notri pa so bila samo okna. Vseeno sem postavila smrekco tja, kjer je bila predvidena, imeli smo gasilske mize, vsi smo bili v bundah, ampak je bila vrhunska večerja in smo se imeli odlično.« Letos se bo na božično večerjo, če bodo vsi zdravi, sicer odpravila k bratu, saj se z njim pri pripravi gostovanja vsako leto izmenjujeta.

Zabavno Sandijevo darilo

Ravno na prvi božič v novi hiši pa je od moža dobila tudi zabavno in drugačno darilo. Nekaj let preden se jima je pridružila prvorojenka Šajana, ji je Sandi namreč podaril otroško varuško. Ob tem pravi, da ji ni bilo jasno, zakaj je to dobila, Sandi pa je odgovoril: »Če človek ne ve, kaj bi ti kupil, to boš pa menda kdaj rabila«.

prejšnji članek
Horoskop: Zvezde vas bodo spodbujale k ureditvi doma
Zdravje
Horoskop: Zvezde vas bodo spodbujale k ureditvi doma
naslednji članek
Zakaj je Saša Einsiedler javno spregovorila o svoji bolezni?
Zdravje
Zakaj je Saša Einsiedler javno spregovorila o svoji bolezni?