Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BAR: Jan doma, srečen, ker je rešen

3. 1. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
jan-klobasa

Jan Klobasa foto: Kurir TV

Bodo ustvarjalci šova Bar razkrili, zakaj se je poslovil Jan Klobasa? »Vseeno mi je, kako bodo to pojasnili, samo da sem rešen,« nam je zaupal Jan, ki je presrečen, ker se je vrnil v domače okolje.

Ustvarjalci srbskega šova Bar so javnosti posredovali vest, da je tekmovalec iz Slovenije prejel odpoved, ker ni opravljal delovnih obveznosti v lokalu. Prihod voditeljice Jelene, ki se je na kratko pogovorila z Janom in mu predala odločitev, da mora zapustiti resničnostni šov, so tudi posneli, kar je za 23-letnega Slovenca predvsem pomenilo, da ga nič več nič ne ovira, da lahko s kovčkom mirno odkoraka skozi vrata. Žal je moral za ta cilj poteptati svoje prvotne namere, ob prihodu je namreč dejal, da želi predstaviti marljivost Slovencev.

Posnetek Janove odpovedi ... foto: Kurir TV

Jan je sicer že pred kamero mimobežno omenjal psihopatske sotekmovalce, katastrofalne bivalne razmere zaradi pomanjkanja higiene in resne težave z odvisnostjo, kar pa produkcije kot kaže ne moti tako zelo, da bi ukrepala. Bo sedaj Jan nosil krivdo za nenaden odhod iz šova? »Vsako ceno sprejmem, samo da sem doma. Lahko pišejo vse najslabše, meni je pomembno samo to, da sem rešen,« nam je ob prihodu domov zaupal Jan, ki ima za seboj travmatično izkušnjo, zaradi katere tudi mirne noči v hotelu ni zmogel prespati.

Jan ekskluzivno o izkušnji v Baru: Tam je norišnica

Jan se poslavlja

Jan se poslavlja foto: Kurir TV

prejšnji članek
Zakaj Tilen Brglez prekipeva od energije?
Resničnostni šovi
Zakaj Tilen Brglez prekipeva od energije?
naslednji članek
Horoskop: Odličen začetek leta vas bo podprl v sreči
Horoskop
Horoskop: Odličen začetek leta vas bo podprl v sreči
#nasazenazenska
nasazenazenska