profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tristan Thompson priznal, da je oče otroka in se javno opravičil

4. 1. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Khloe Kardashian in Tristan Thompson

Khloe Kardashian in Tristan Thompson foto: Profimedia

Khloé Kardashian je ruadno dobila zadnji žebelj v krsto njenega razmerja s Tristanom Thompsonom. Kakšna bo njena reakcija?

Ameriški košarkar Tristan Thompson je po tednih zanikanja, laži in celo obtoževanja končno javno priznal, da je oče otroka Maralee Nichols, ki je rodila v začetku decembra. Informacija je takrat prišla v javnost, ker je mati otroka Tristana tožila za očetovstvo, ki ga je ta zanikal in celo zanikal, da bi v času, ko je Maralee zanosila, bil z njo v stiku. 

"Prevzemam celotno odgovornost za svoja dejanja. Zdaj, ko je bilo očetovstvo potrjeno, se veselim prijateljske vzgoje najinega sina. Iskreno se opravičujem vsem, ki sem jih prizadel ali razočaral v tem procesu, javno in zasebno," je Trisatn zapisal v prvem zapisu na družbenem omrežju. 

"Khloé, ne zaslužiš si tega. Ne zaslužiš si bolečine v srcu in ponižanja, ki sem ti ga povzročil. Ne zaslužiš si načina, na katerega sem te tretiral, v zadnjih letih.  Moja dejanja se zagotovo ne usklajujejo z načinom, na katerega gledam nate. Imam največje spoštovanje in ljubezen do tebe. Ne glede na to, kar si misliš. Še enkrat, tako zelo mi je žal," pa je zapisal v objavi, ki je namenjena Khloé Kardashian, s katero ima hči True. 

Celotna družina Kardashian Trisatnu na družbenih omrežjih ne sledi več. Občutki pa so vseeno grenko-sladki, saj situacija ni prva, v kateri je košarkar resničnostno zvezdnico prevaral in javno ponižal. Pa ga je na koncu vseeno vzela nazaj. 

prejšnji članek
Pevka Raiven je zaročena!
Svet slavnih
Pevka Raiven je zaročena!
naslednji članek
Anamaria razkrila Lukovo nežno plat
Svet slavnih
Anamaria razkrila Lukovo nežno plat
#obraziavenija
obraziavenija