Denis Toplak foto: Planet TV
S kuhanjem se je Denis Toplak najbolj intenzivno spoprijel po izgubi mame, ko je začel živeti sam. »Bil sem primoran skrbeti zase in najlažje je biti samostojen, če znaš kuhati. Za novimi jedmi rad pobrskam tudi na spletu. Za dober končni izdelek ni dovolj samo veselje do kuhanja, ampak moraš imeti občutek in poznavanje določenih zakonitosti, kombinacij začimb. Ni pa odveč, če si drzen in se kdaj lotiš tudi eksperimentiranja. Na silvestrovo bom pripravil svoj najljubši kos mesa, nikakor pa ne bo manjkal doma pečen kruh, za katerega sem postal pravi mojster.«
Denis Toplak foto: Revija Lady
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.