stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak o ljubezni do dekleta z umirjenim življenjem

10. 1. 2022; 12.05
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak 1

Jan Plestenjak 1 foto: Neo Visuals

Priljubljeni glasbenik je svojim oboževalcem in javnosti ravnokar predstavil že svoj 49. videospot za pesem Na vetru s severa. Zgodba pa govori o ljubezni med na videz povsem nekompatibilnim parom.

Na vetru s severa je tokrat že četrti singel z zadnjega albuma Jana Plestenjaka, a hkrati tudi 49. videospot v njegovi glasbeni karieri. Kot nam je zaupal, je bilo to doslej njegovo najljubše snemanje, saj je bila energija z bandom in snemalno ekipo Neo Visuals neopisljiva.

»Po snemanju sem povabil celo ekipo na večerjo in doživel nekaj, po čemer hrepenim že ves ta čas ... za sosednjo mizo je namreč sedela skupina, ki je večglasno prepevala slovenske pesmi. Čutil si njihovo ljubezen in predanost. Kako vesel sem, da smo se tako naključno srečali in skupaj zapeli tudi nekaj mojih skladb. Bil je resnično nepozaben večer« nam je še zaupal Jan.

Jan s spremljevalnim bendom foto: Neo Visuals

Videospot, v katerem lahko med drugim tudi prvič vidimo njegov nov spremljevalni band, tokrat prikazuje prav posebno zgodbo ljubezni med na videz povsem nekompatibilnim parom. Med tem ko imamo na eni strani fanta, ki je izgubljen v svetu karierizma in samopotrjevanja, spoznamo na drugi preprosto dekle s hribov, ki živi umirjeno življenje. Ravno njuno srečanje je tisto, ki ključno zaznamuje njuno pot ter jima razblini svet iluzij. »Vse kar je v njima tlelo mnogo let, ob srečanju zaplameni. Drug drugemu tako osmislita življenje in prideta do prave resnice, ki jo vsi tako pogosto iščemo«.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: retrogradni Merkur krivec za počasne odzive
Horoskop
Tedenski horoskop: retrogradni Merkur krivec za počasne odzive
naslednji članek
Slovenska predstavnica na Evroviziji izgubila očeta
Svet slavnih
Slovenska predstavnica na Evroviziji izgubila očeta
#nasazenazenska
nasazenazenska