robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Nejc Erazem Njena.si

Objavljeni še nikoli videni posnetki pokojnega ...

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Slovenski pevki poskrbeli za neverjetno vzdušje
| K.M.

Slovenski pevki poskrbeli za neverjetno vzdušje

Samantha Maya in Stella, m24

Le dan po izidu njunega vročega dueta 'Le spomin' sta se Samantha Maya in Stella medijem in kolegom predstavili še na koncertu v ljubljanski Zorici.

Januarsko zatišje sta dami izkoristili še za koncertno predstavitev dueta in svojih najbolj znanih pesmi. Za prizorišče sta izbrali Zorico na Kersnikovi 4 v Ljubljani, prenovljeno lokacijo, ki je že skoraj pol stoletja sinonim za glasbeno svežino. Nastop je bil namenjen predvsem predstavnikom medijev in glasbenim profesionalcem, v njuni glasbi pa so uživali tudi člani skupin Imset in Zvita feltna, Boštjan Pertinač, Simon Vadnjal, Kevin Koradin, Jernej in Ana, Urban Vidmar, Rina K, Andrej Težak Tešky in pisateljica Maja Monrue.

Foto: Sašo Radej/M24 - Samantha Maya in Stella

Tako kot z duetom sta Samantha Maya in Stella prisotne navdušili s svojo odlično odrsko energijo in izvedbo, ena glavnih tem pogovorov pa je bilo tudi samo prizorišče, saj je večina prvič obiskala Lok4cijo, kjer pod skupno streho delujejo hostel ZZZ, Tink4Food, koncertno prizorišče in bar Zorica ter legendarni Klub K4.

Stelle in Samanthe Maye ni več treba posebej predstavljati, saj njune pesmi redno osvajajo vrhove radijskih lestvic. Njuno glasbo predvajajo tako nacionalni kot komercialni radii, odlično formo pa kažeta tudi na glasbenih odrih, od festivala Lent do legendarne portoroške Kanele. Potem ko sta v začetku lanskega leta obe izdali svoja dolgometražna prvenca in si ju izmenjali na spoznavni kavi, sta se mladi dami začeli redno družiti. Ko sta bili v zadnjih mesecih večkrat opaženi skupaj na različnih družabnih dogodkih pa je bilo le še vprašanje časa kdaj se bosta skupaj odpravili tudi v studio. Zgodilo se je ob koncu lanskega leta, ko sta Kevin Koradin in Clifford Golio za Samantho Mayo ustvarila skladbo, za katero sta bila prepričana, da bo njen doslej največji hit, pevka pa je na projekt nesebično povabila kolegico Stello - in nastal je duet Le spomin. Kako se bo odrezala na radijskih valovih in pri občinstvu, bomo še videli, prvi odzivi pa so odlični.