901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lepotice in geniji: Ena prodaja posnetke, na katerih seksa s partnerjem

18. 1. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
ena-čobanov

Ena Čobanov foto: VOYO

Ena Čobanov, ki ste jo lahko spoznali v hrvaškem šovu Lepotice in geniji, ne služi le s svojimi vročimi fotografijami, pač pa tudi videoposnetki, ki jih ustvarjata skupaj s partnerjem.

Potem ko je Ena Čobanov na platformi OnlyFans objavila prvi video z eksplicitno vsebino, je njen profil eksplodiral. Nekdanja udeleženka hrvaškega šova Lepotice in geniji je za hrvaške medije pojasnila, da mesečno zasluži malce več od povprečne hrvaške plače. Največji vir prihodka ji prinaša aplikacija pošiljanja zasebnih sporočil.

Ena Čobanov s fantom foto: Instagram story

Ena poleg razgaljenih fotografij objavlja videoposnetke, na katerih se predaja strastem skupaj s svojim partnerjem. Vse očitke na račun nespodobnega služenja denarja odločno zavrača. »Delam svoj posel, služim, kot vsi drugi, ustvarjam vsebino, ki jo lahko kupi, kdor želi, komur ni do tega, pa mu seveda ni treba. Nikogar nisem prevarala, prizadela, niti nisem ničesar ukradla. Vse to počnem s svojim partnerjem, ki ga ljubim, zato ne razumem, kje je težava,« je mesece po šovu strnila svoje občutke v klepetu za Jutranji list temnolaska, ki se sicer v letu 2022 na družbenem omrežju predstavlja kot samsko dekle.

prejšnji članek
Kdo je njegova skrivna ljubezen?
Svet slavnih
Kdo je njegova skrivna ljubezen?
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Voditeljica je postala blondinka
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Voditeljica je postala blondinka