oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Polkaholika Matic in Gašper Peršuh: Za njiju se je zanimalo isto dekle

23. 1. 2022; 10.00
Avtor: Revija Lady
matic-in-gašper-peršuh

Matic in Gašper Peršuh foto: pr

Takšna sta priljubljena brata Peršuh zasebno. Presenečeni?

Brata Matic in Gašper Peršuh prihajata iz okolice Pragerskega. Matic je harmonikar in pevec, Gašper igra na bas kitaro. Kadar v rokah nimata glasbil, kar nekaj časa preživita tudi pred knjigami.

Bratski odnos bi opisala kot zelo pester. »Ker kot brata sodelujeva tudi poslovno, pride seveda včasih do kakšnega trenja ali nejevolje, a se vse vedno reši. Imava super odnos in sva precej navezana drug na drugega. Tu in tam se včasih znajdeva na bojni nogi, na primer pri tem, kdo ima več oboževalk, kdo porabi več časa v kopalnici, kdo je na koncertu zafrknil več tonov in podobne stvari, a vse zgolj v šali, tako da se veliko presmejiva,« pojasnita brata.

Matic in Gašper Peršuh foto: pr

Ne gre pa pri mladih zvezdnikih niti brez oboževalk. »Vprašanje, kdo od naju jih ima več, je včasih tudi predmet najine medsebojne tekmovalnosti in zbadanja, a vedno zgolj iz šale. Mogoče kakšno več šteje Matic, a verjetno je za to kriva harmonika in ne on,« se nasmeji Gašper. Pravita, da podobnega okusa za dekleta sicer nimata.

»O tem nisva nikoli govorila, a bolj ne kot ja. Pravijo, da je najbolj nerodna stvar, če je bratoma všeč isto dekle. Tudi tega problema nisva nikoli imela. (smeh) Se je pa že zgodilo, da se je isto dekle zanimalo za naju oba. Temu sva se malo nasmejala, dekle pa je verjetno našlo drugo simpatijo.«

prejšnji članek
Skrivnostni Zoran Predin je zbral pogum
Svet slavnih
Skrivnostni Zoran Predin je zbral pogum
naslednji članek
Skupaj z očetom se je vrnil Sven, bo ozadje šova ostalo skrito?
Svet slavnih
Skupaj z očetom se je vrnil Sven, bo ozadje šova ostalo skrito?