zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ustvarjala je s svetovnimi zvezdami, nastopila bo na slovenski EMI

25. 1. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
July Jones

July Jones foto: Frederick Wilkinson

Na letošnji EMI se bo predstavila tudi 23-letna July Jones, sicer Slovenka, ki živi v Londonu, za sabo pa ima že zelo odmevno glasbeno kariero. Podpisuje se tudi pod veliki singel korejske zasedbe BTS ...

July Jones, v resnici Julija, ki v tujini nastopa pod psevdonimom, je rojena v Sloveniji, a je šolanje nato nadaljevala v tujini, pot pa jo je hitro ponesla v London, kjer zdaj ustvarja in živi. 

Na letošnjem izboru EMA se bo predstavila v prvem polfinalnem večeru s pesmijo Girls can do Anything, ki sta jo ustvarila skupaj s Tobyjem Scottom. "Že nekaj let sem avtorica nekaterih pesmi na EMI in čutim, da je zdaj, ko imam 23 let, pravi čas, da pokažem tudi glasbo, ki jo ustvarjam. Mislim, da je to tako neverjetna platforma za predstavitev slovenske glasbe in Evrovizija odpira tudi vrata na evropski trg," nam je o odločitvi za nastop povedala July, ki pa ima za sabo kot tekstopiska kar pestro kariero. 

July je namreč pisala tako za slovenske izvajalce kot tudi za številne svetovne zvezdnike. 

"Do sedaj sem pisala za: Naughty Boy's (naslednji singel), BTS: Bulletproof, Amaya: Trust Issues, Raiven: Kaos in celoten album REM, Zolita: Mad, Girli: Več kot prijatelj, Has Been, Brooke Candy: nov singel, zmagovalko Rupaul's Drag Race UK Bimini, nov album Call Me Loop."

prejšnji članek
Tak izraz na obrazu je ob novici naredila Ilka
Svet slavnih
Tak izraz na obrazu je ob novici naredila Ilka
naslednji članek
Karlo nagrade ni zadržal zase?
Svet slavnih
Karlo nagrade ni zadržal zase?