zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kateri štirje finalisti se bodo uvrstili na Emo 2022?

27. 1. 2022; 05.00
Avtor: V.M.
Eva Boto, Melani Mekicar in Arne

Skozi finale izbora EMA freš vas bodo popeljali Eva Boto, Melani Mekicar in Arne. foto: Adrian Pregelj

14 finalistov izbora EMA freš se bo še zadnjič predstavilo v petek, 28. januarja, ob 20.00 na TV SLO 1, a le štirje se bodo uvrstili na Emo 2022, dva po mnenju občinstva in dva po izboru strokovne žirije. Za koga boste stiskali pesti?

Štirinajst finalistov se bo v finalni TV-oddaji EMA freš predstavilo v naslednjem vrstnem redu: Mia Vučković, De Liri, Jon Vitezič, INA, Marijan & Špela, Stela Sofia, Leya Leanne, Nika S., Katja Kos, Jaka Hliš, Anja Vodošek, Emma, LPS in LUMA.

Vrstni red foto: PR

Skozi finalni večer nas bodo popeljali Melani Mekicar ter Eva Boto in Arne, ki se bosta v finalni TV-oddaji EMA freš prvič predstavila v voditeljski vlogi.

Eva, Arne in Melani vas bodo popeljali skozi finale izbora EMA freš

Ob Melani Mekicar, ki se je že uveljavila kot TV-voditeljica priljubljene zabavno-glasbene oddaje V petek zvečer, se bosta Eva Boto in Arne v finalni TV-oddaji EMA freš prvič predstavila v voditeljski vlogi.

»Izbora EMA freš se veselim, ker sem tudi sama na podoben način začela svojo glasbeno pot. In nekako kar podoživljam leti 2011 in 2012, ko smo imeli Misijo Evrovizija. Vesela sem in hkrati pozitivno presenečena, da imamo toliko talentiranih mladih glasbenikov, ki se želijo predstaviti. Tako da se nasploh ni bati za dober glasbeni podmladek,« se finala Eme freš veseli Eva Boto.

»Skozi sodelovanje na projektu sem se že do sedaj naučil ogromno, pa zares sploh še nismo začeli. Komaj čakam, da iz zakulisja vidim, kako poteka snemanje. To bo moj prvi televizijski nastop in vesel sem, da se bom na ekranih prvič pojavil v družbi dveh lepotičk. Seveda pričakujem tudi, da me bodo po tej oddaji ljudje na cesti ustavljali in prosili za avtogram ali vsaj fotografijo. Slava, prihajam!« napoveduje Arne.

Ema Freš 2022 foto: Adrian Pregelj

»EMA freš bo moja prva izkušnja z vodenjem glasbenega festivala, kot tudi z vodenjem v živo. Posebna pa je ravno zato, ker je to tudi prva večja televizijska izkušnja za mnoge nastopajoče glasbenike. Mislim, da bo to eden izmed prelomnih dogodkov v njihovih glasbenih karierah, sploh za tiste štiri srečneže, ki se bodo uvrstili na veliko Emo. Zelo se veselim tudi stati ob boku z Evo in Arnejem. Mislim, da se bomo super zabavali in upam, da to igrivost prenesli tudi na gledalce. No, pa tudi na kakšne tekmovalce, da ne bodo preveč nervozni,« še dodaja Melani Mekicar.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Joži rada 'afne gunca', a slabo ne misli
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Joži rada 'afne gunca', a slabo ne misli
naslednji članek
Z brusnicami in jabolki nad bakterije v ustih
Zdravje
Z brusnicami in jabolki nad bakterije v ustih