901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj priznala še en lepotni popravek

28. 1. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
jasna-kuljaj, pri-črnem-petru

Jasna Kuljaj foto: Blaž Vatovec

Sredi decembra je slovenska voditeljica praznovala 40. rojstni dan, nekaj dni kasneje pa si je privoščila majhen in pogost lepotni popravek. Med drugim so si ga pred časom privoščile tudi Alenka Košir, Rebeka Dremelj, Sanja Grohar in druge.

Jasna Kuljaj ni nikoli skrivala korekcije nosu, vse ostale lepotne posege pa je vztrajno zanikala. Vse do zdaj, ko je javno potrdila nov lepotni popravek, ki si ga je očitno privoščila za okrogli rojstni dan.

Jasna Kuljaj se je odločila za korekcijo vek oziroma zgornjo blefaroplastiko. O tem je javno spregovorila za spletni portal Nepremagljiva, poseg pa je potrdila tudi na svojem Instagram profilu. "Edini poseg, ki sem ga doslej v življenju imela, je bila rinoplastika pred več kot desetletjem. Motila me je grbinica na nosu, ki sem jo najverjetneje pridobila z zlomom nosu v otroštvu. Kirurg mi je povedal, da marsikateri zlom ostane neopažen, saj otroku pač teče kri. Ko se kost celi, pa nastane grbinica. Nikoli mi ni bilo žal, da sem se za to odločila," je Jasna povedala za omenjeni portal in dodala, da se za druge posege do sedaj ni odločila, da pa je zadnje čase opažala, da je bila stalno videti utrujeno. "Nato sem nekje prvič slišala za poseg zgornja blefaroplastika – odstranitev odvečne kože in maščobe z zgornjih vek. Več o tem posegu, ki ga je imela tudi Nepremagljiva Rebeka Dremelj," je še dodala. Celotno pripoved s fotografijami najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Korekcija vek je sicer zelo pogost lepotni poseg, ki so si ga že privoščile, in o tem tudi javno spregovorile, številne znane Slovenke. Med njimi tudi Rebeka Dremelj, Alenka Košir in Sanja Grohar.

prejšnji članek
Saša Einsiedler bo vodila resničnostni šov
Svet slavnih
Saša Einsiedler bo vodila resničnostni šov
naslednji članek
FOTO: Tako boleče se je končal Polonin in Tilnov vroči zmenek
Svet slavnih
FOTO: Tako boleče se je končal Polonin in Tilnov vroči zmenek
#obraziavenija
obraziavenija