stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tadej iz Kmetije pokazal svojo čustveno plat

14. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Taurus VS 4

Tadej Kolar. foto: Sašo Radej

'Pokazala sva, da znamo tudi moški biti čustveni in da s tem ni nič narobe,' je na temo nove pesmi dejal Tadej Kolar, ki je skupaj s Petrom Pešutom predstavil svetu glasbeno zgodbo, nastalo pred skoraj letom dni. Ob tem je iskreno priznal, zakaj so videospot izdali šele letošnjo zimo …

Tekmovalec zadnje sezone šova Kmetija Tadej Kolar – Jetski in Magnificov sin Peter Pešut – Rex, sta v teh dneh javnosti predstavila videospot za pesem NLO, ki je nastala pod okriljem glasbene zasedbe Brudaz.

»Gre za ljubezensko pesem tekom katere sva pokazala, da znamo biti tudi moški čustveni in da s tem ni nič narobe. Glede mojega dela besedila lahko rečem, da je napisan iz srca in na podlagi lastnih ljubezenskih izkušenj,« je za naš portal pojasnil Tadej, ki je svoja čustva prelil v aktualne trap ritme.

Ekipa je skoraj celotno glasbeno zgodbo posnela na prelazu Vršič, je pa res, da so kamere brnele že pred časom in da je videospot ugledal luč sveta skoraj leto kasneje. Tadej, kaj se je zgodilo, da predstavljate pesem s tako velikim zamikom?

»Videospot smo snemali lansko leto, konec marca, pred zasneženo kuliso Vršiča. Ko je bil izdelek končan, je bila že pomlad, tako da se ni zdelo smotrno sredi pomladi izdati zimski spot,« je razložil Tadej in iskreno dodal, da se je zasedba v minulem letu borila s padcem motivacije, ki pa je sedaj v polnem zagonu, saj so že pripravili nove komade, s katerimi se podajajo novim izzivom na proti.

»Komadi so narejeni, snemajo se videospoti, tako da nas le spremljajte, saj bomo sedaj z oboževalci pogosteje delili svoje glasbene izdelke,« poln zagona še pove Tadej, ki vse skupaj vabi, da prisluhnete in si ogledate, kaj so ustvarili …

prejšnji članek
Karim Merdjadi shujšal kar 20 kilogramov
Resničnostni šovi
Karim Merdjadi shujšal kar 20 kilogramov
naslednji članek
Pred šovom se je poslovila skoraj polovica kandidatov
Resničnostni šovi
Pred šovom se je poslovila skoraj polovica kandidatov
#nasazenazenska
nasazenazenska