zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vedeževalec Blaž se poslavlja – kaj se dogaja?

21. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Vedeževalec Blaž

Vedeževalec Blaž foto: PR

Kljub neprijazni komunikaciji ima Blaž Knez tako veliko dela z vedeževanjem, da ocenjuje, da je trenutno najbolj zaseden Slovenec. Se pa obetajo spremembe. Vedeževalca približno dva meseca ne bo na televiziji, odselil se bo v tujino, saj je njegov življenjski tempo preveč naporen.

Vedeževalec Blaž se trenutno mudi v Benetkah v luksuznem hotelu, kjer pa ni na oddihu, pri sosedih ga namreč čakajo poslovni sestanki. Na poti v Italijo se je javil tudi spletni publiki in jim pojasnil, kako zelo pestro je njegovo življenje.

»Vsem ne bom zmogel odpisati, saj je gužva prevelika. Upam si reči, da sem trenutno najbolj zaseden Slovenec. Ne vem ali je kdo bolj zaseden … Nerad to govorim, ker sem potem še bolj zaseden,« pojasnjuje Blaž in dodaja, da dela v kar 12-ih državah.

Svoji spletni publiki pa je zaupal še eno zanimivost iz svojega življenja: »Naj povem, da se kmalu selim iz Slovenije. Komaj čakam, zdaj še izbiram, kam se bom selil. Ali Bruselj ali Varšava ali Beograd ali pa Strasbourg v Francijo. Bom videl, kaj življenje prinese. En mesec, dva meseca me ne bo na televiziji, tako da komaj čakam, ker je bilo prenaporno in si moram napolniti baterije,« je še pojasnil Knez, ki se seveda namerava vrniti na TV ekrane.

prejšnji članek
Konec je! Tanja Žagar ostala brez ...
Svet slavnih
Konec je! Tanja Žagar ostala brez ...
naslednji članek
Pokukajte v zaodrje EME
Svet slavnih
Pokukajte v zaodrje EME