stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tomaž Kavčič: Petar Grašo je moj najboljši prijatelj

1. 3. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Petar Grašo, Tomaž Kavčič

Petar Grašo, Tomaž Kavčič foto: Instagram

Slovenski kuharski mojster je za hrvaške medije razkril, kako je postal prijatelj s pevcem in spregovoril tudi o svojem odnosu z njegovo nekdanjo partnerko, pevko Danijelo Martinović.

Tisti, ki glasbenika Petra Graša dobro poznajo, niso bili presenečeni, ko je za eno izmed svojih prič izbral ravno slovenskega kuharskega mojstra Tomaža Kavčiča. Ta je zdaj za hrvaške medije razkril, kako sta se spoznala in sploh postala prijatelja. 

"Verjemite mi, od takrat, ko je leta 1997 pričel v našo restavracijo, sva prijatelja. Zgodila se je kemija, veliko prijateljstvo in lahko rečem, da je moj najboljši prijatelj. Srečo imava, da imava isti sistem, v smislu, da oba delava za vikende in sva prosta ob ponedeljkih in torkih," je povedal Kavčič in za hrvaški medij RTL potrdil, da je še naprej prijatelj tudi s pevko Danijelo Martinović, ki je lansko leto ravno v njegovi restavraciji praznovala svoj 50. rojstni dan.

Razkril je še, da ga je Grašo, ki se je v začetku februarja poročil z nosečo partnerko Hano Huljič, za pričo prosil pred lanskim božičem, ko sta se skupaj odpravila v Neapelj.  

prejšnji članek
Znani obrazi vidno navdušeni nad njim
Svet slavnih
Znani obrazi vidno navdušeni nad njim
naslednji članek
Sebastian Cavazza: Ajda Smrekar je njegova fatalna ženska
Svet slavnih
Sebastian Cavazza: Ajda Smrekar je njegova fatalna ženska