stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Polona Kranjc: Sestrica mi pomeni vse na svetu

4. 3. 2022; 11.00
Avtor: Vesna Meško
Polona s sestrico Majo

Polona s sestrico Majo foto: edit: njena.si

Poloni je rojstvo sestrice Maje zelo spremenilo življenje. A medtem ko nekatere najstnice novice o dojenčku ne sprejmejo najbolje, je sama v čevlje starejše sestre stopila zelo zrelo in odgovorno, čeprav je tedaj štela komaj 13 let. Danes se seveda s šestletno Majo tudi kdaj sporečeta, a se hitro spet pobotata.

Želite Polono Kranjc spoznati še malce drugače? Pred vami je klepet, ki razkriva najpomembnejši del svetlolaskinega zasebnega življenja, ki ga je doslej raje zadržala zase.

Polona, starejša sestra si postala pri 13-ih letih. Se spomniš, kako je bilo, ko si izvedela, da se vam bo pridružil dojenček?

Ko sem izvedela, da bomo v družini imeli dojenčka, sem bila zelo vesela in polna pričakovanj, komaj sem čakala, da mama rodi, da bomo dobili novega družinskega člana.

Polona in mama Andreja foto: Sašo Radej / M24

Je rojstvo sestrice Maje zelo vplivalo na tvoje življenje?

Rojstvo sestre je vsem zelo spremenilo življenje, saj smo ves svoj čas namenili njej, njenemu dobremu počutju, skrbi in vzgoji. Seveda je bilo zame to nekaj novega, saj nikoli prej nisem imela izkušenj, kakšno je življenje z dojenčkom.

Da si na Majo resnično zelo navezana, smo lahko gledalci videli v šovu Sanjski moški. Kaj meniš, da je vplivalo na to, da sta spletli tako topel sestrski odnos?

Mislim, da je moj odnos do sestre takšen zaradi vzgoje, ki sem jo imela. Verjetno pa je vplivalo tudi to, da sem imela družbo mlajših sestričen, s katerimi smo bili veliko skupaj že takrat, ko so bile še dojenčice. Mislim, da se je tudi to malo poznalo.

Polona in Maja foto: Osebni arhiv

Maja danes šteje šest let. V tem času sta spletni trdne vezi. Kaj ti sestrica pomeni?

Maja mi pomeni največ na svetu, do nje sem zelo zaščitniška in skrbna, kot sem tudi do starejšega brata. Družina mi pomeni vse, prav tako mi je pomembno njihovo življenje, kako se počutijo in seveda njihovo zdravje.

Sestrico si tudi pri našem klepetu postavila na prvo mesto in nam nemudoma pojasnila, da je ne želiš izpostavljati v javnosti. To je tudi razlog, da nismo pokazali dekličinega obraza. Zelo zrelo ravnanje, ki pa najbrž ne preseneča vse tiste, ki te dobro poznajo?

Mislim, da je še veliko premajhna za javno izpostavljanje. Današnji svet je poln predrznih in nesramnih ljudi, zato je ne želim izpostavljati širni Sloveniji.

Celoten intervju si lahko preberete v aktualni številki revije TopSmrklja. Najdete jo tudi TUKAJ.

TopSmrklja foto: Media24

Polona Krajnc

Polona Krajnc foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Znana Slovenka po dveh mesecih in karanteni nazaj v domovini
Svet slavnih
Znana Slovenka po dveh mesecih in karanteni nazaj v domovini
naslednji članek
Ljubezen po domače: Zakaj Draga kličejo Rambo?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Zakaj Draga kličejo Rambo?