Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gašper Rifelj v objemu znane slovenske igralke

22. 3. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
gasper vesna kuzmic

Gasper Rifelj in Vesna Kuzmić foto: ROK MAVER

Priljubljeni glasbenik, ki je pred dnevi že drugič postal očka, po novem v objemu igralke Vesne Kuzmić, ki jo poznamo iz serije Reka ljubezni in Truplo.

Priljubljeni glasbenik in vsestranski umetnik Gašper Rifelj je zadnje dni nasmejan do ušes, saj ima kar dvojni razlog za veselje. Najprej je pred dnevi svojo partnerko, plesno zvezdo Majo Geršak na svet pozdravil svojega drugega sina Frana, v začetku tedna/včeraj pa je v svet poslal še svojega novega 'glasbenega otroka' - novo pesem 'Še vedno sanjam s tabo'.

Gasper Rifelj foto: ROK MAVER

Gasper Rifelj foto: ROK MAVER

Za čutno in romantično pesem, ki je v celoti njegovo avtorsko delo, je posnel tudi videospot. "Želel sem si, da videospot vizualno podpre zgodbo, ki jo nosi, saj ima močno sporočilo in melodijo, ki v prvi vrsti boža mene in upam, da bo tudi vse moje poslušalce," je povedal Gašper, ki se mu je na snemanju pridružila tudi znana igralka Vesna Kuzmić, ki smo jo občudovali v serijah Reka ljubezni in Truplo. "Ko sva z režiserjem Rokom Mavrov iskala igralko je bila Vesna ena izmed prvih, ki sem jih želel imeti v videospotu, saj jo izredno cenim in spoštujem. Poklical sem jo in na moje veselje je pristala na sodelovanje. Edino upam, da ni preveč zamerila, ker je bilo na dan snemanja res zelo mrzlo in sva bila na koncu oba premražena do kosti," je še v smehu priznal Rifelj.

prejšnji članek
Kako izgledajo nakupi v živo in prek Tik-Toka?
Moda&Lepota
Kako izgledajo nakupi v živo in prek Tik-Toka?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kakšen je bil Dušan izza kamere?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kakšen je bil Dušan izza kamere?