stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tretji brat Piletič nastopil v Bitki talentov

27. 3. 2022; 05.00
Avtor: Revija Lady
bratje piletic 1

bratje piletic foto: revija zvezde

Brat Roka in Aneja Piletiča je izšolani frizer, ki je že v najstniških letih imel idejo, da bi namesto škarij v rokah raje držal mikrofon. Aljažu žal skok med zvezde ni uspel, sta se pa kasneje na področju glasbe uveljavila njegova mlajša brata.

Aljaž, Rok in Anej Piletič si delijo veliko več kot samo isti priimek. Ljubezen do petja in nastopanja je v njih že od malega, šele nedavno pa so se nam v oddaji Znan obraz ima svoj glas predstavili v popolni zasedbi.

32-letni Aljaž je izšolani frizer, ki je že v najstniških letih imel idejo, da bi namesto škarij v rokah raje držal mikrofon. Prijavil se je v oddajo Maria Galuniča in predstavil svojo pevsko žilico v rubriki Bitka talentov, ki je na sceno izstrelila veliko danes uveljavljenih imen. Žal se njegova kariera ni razvila v pričakovani razsežnosti, zato se je posvetil striženju, barvanju in oblikovanju las. Vseskozi pa je vzdrževal glasbeno kondicijo in jo nadgrajeval skupaj z mlajšima bratoma. Takrat še nihče na rodnih Prevaljah ni slutil, da bosta ravno najmlajša Piletiča osvojila Slovenijo.

aljaz piletic foto: Instagram

Najlepša lastnost petčlanske družine je, da so tesno povezani med seboj in se držijo pravila: vsi za enega, eden za vse. Saj ne da se živahni fantje ne bi znali tudi bratsko zravsati, a med seboj nikoli niso gojili zamer, še manj pa zavisti in ljubosumja. Aljaž je za vzor, saj se je najprej osamosvojil, ko je odšel od doma v Ljubljano in si tam ustvaril življenje. Zaposlil se je v frizerskem salonu in se začel uveljavljati.

Bratje Piletič foto: Voyo

Za njim sta počasi stopicala dve leti mlajši Rok in 23-letni Anej. Prvi je nekakšno vezivo med vsemi, saj premore največ občutka za ljudi in je spreten tudi pri organizacijskih prijemih. Največji nemir in stres je med trojico nadobudnih mladeničev vnesla nepričakovana odločitev, da se bodo starši ločili. Zavladala sta panika in strah, ki sta se na njihovo srečo kmalu polegla, saj so spoznali, da je tako še najbolje za družinsko dinamiko. Zdaj so povezani kot še nikoli doslej, in čeprav je frizerski mojster odgovoren za urejeni pričeski dueta BQL, še vedno pogosto skupaj tudi kaj zapojejo. Glede na to, da smo vajeni presenečenj, nas morda v kratkem nagradijo še s kakšno glasbeno popestritvijo z novim bratskim triom.

bratje piletic

bratje piletic foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Se bo Mark Zebra s svojim dekletom res odselil v daljno deželo?
Svet slavnih
Se bo Mark Zebra s svojim dekletom res odselil v daljno deželo?
naslednji članek
Na to so najbolj občutljive sobne rastline
Zdravje
Na to so najbolj občutljive sobne rastline