pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Čas na Tenerifu snema akcijsko uspešnico?

29. 4. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Katarina Čas

Katarina Čas foto: Urša Premik

Katarina Čas je spletni publiki zaupala, da snema na Tenerifu, kjer so že zabrnele filmske kamere. Igralko smo povprašali, kaj tokrat ustvarja …

»Še vedno gre za isti projekt, kot sem ga snemala tudi v Dubrovniku. Samo druga lokacija,« nam je pojasnila igralka, ki je o podrobnostih za enkrat razumljivo zadržana. Smo pa v eni izmed tujih novic zasledili, da je produkcija po snemanju v Dubrovniku in Budimpešti v ponedeljek na Tenerifu pričela z nadaljevanjem snemanja četrte sezone akcijske uspešnice Jack Ryan, dva tedna kasneje pa bodo znova spremenili lokacijo. Odpravili se bodo namreč še na Kanarske otoke, kjer načrtujejo, da bodo v dveh tednih in pol zaključili snemanje.

Kot se za enkrat zgolj govori, je Katarina del igralske zasedbe, kjer ima glavno vlogo John Krasinski, ki ga najbolj poznamo  po vlogi v humoristični seriji Pisarna. Igralec upodablja lik nekdanjega marinca, ki se kot bodoči analitik CIE sooča s terorizmom v svetovnem merilu. Ali informacije, da bo igralka sodelovala v akcijski uspešnici čisto zares držijo, pa bomo morali še malo počakati.

prejšnji članek
Ana Pusovnik pustila službo, čas je za poletje
Svet slavnih
Ana Pusovnik pustila službo, čas je za poletje
naslednji članek
Ganljivo: Anđa Marić po sedmih letih znova shodila
Svet slavnih
Ganljivo: Anđa Marić po sedmih letih znova shodila