senica-kresal-mala-seva_ms-pl Svet24.si

FOTO: To je ta hip najdražja hiša naprodaj v ...

FOTO2 regres, plača, denar Svet24.si

Vas zanima, kakšne regrese so letos izplačevali ...

doncic-dragic Necenzurirano

Kdo je kriv, da niste mogli gledati Dončića in ...

bojan pozar kadic videtic ura moci Reporter.si

Propadlemu politiku Bojanu Požarju se udinjanje ...

riera Ekipa24.si

Riera je v šoku! Špancem razkril, kaj se je ...

katja-in-katka-bogataj Njena.si

Katja in Katka Bogataj: Najin otrok bo imel dve ...

olimpija dragons 3 Ekipa24.si

Drama na predstavitvi Riere! Dragonsi so ...

Anja Ramšak in Robert Roškar tekmujeta, kdo pride prej v Torino!
| PR

Anja Ramšak in Robert Roškar tekmujeta, kdo pride prej v Torino!

Anja Ramšak in Robert Roškar, Radio 1

Za najbolj prižmojznjeno radijsko dvojico Anjo Ramšak in Roberta Roškarja (Šou domov na Radiu 1) se je današnji dan začel več kot adrenalinsko. Že zgodaj zjutraj sta prišla v Denis Avdič Show, kjer ju je Denis Avdić namesto z jutranjo kavo pričakal s šokantnimi novicami.

Vsi vemo, da je Roškar velik ljubitelj Eurosonga in da si je močno želel v Torino. Želja se mu je izpolnila, odhaja na izbor za pesem Evrovizije, a na njegovo presenečenje, se na pot seveda ne bo odpravil sam. Ob njem bo njegova najljubša sodelavka, Ančika!

In iz poti v Italijo so radijci naredili pravo bitko, voditeljema so vzeli telefon in denarnico. Tisti, ki se najbolje znajde brez tega in pride prej v Torino bo za nagrado spal v udobnem hotelu, poraženec pa v hostlu s 16-imi tujci!

Foto: Radio 1 - Anja Ramšak in Robert Roškar

»Na pot pa se ne bosta odpravila sama, vsak ima na voljo en klic v sili. Poklicati more tisto osebo, za katero ve, da ga bo pripeljala do meje,« jima je dejal Denis Avdić.

Roškar je poklical Damjana Murka, Anja pa Zlatka Čonča. Vsak se je znašel na svoj način in tekma se je lahko začela! Voditelja sta sedaj že v Italiji, s pomočjo poslušalcev sta uspela priti do Benetk, kjer sta opravila izzive za hrano in spanje. Pot proti Veroni nadaljujeta jutri, v Torino pa morata priti v petek dopoldan. Jima bo uspelo? Njuno italijansko pustolovšino lahko spremljate vsak dan na Radiu 1 in na njihovih družbenih omrežjih.