1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Julija Patricija Novak, Cene Prevc Njena.si

Slovenski športniki pokazali svoje boljše ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Poroka na prvi pogled: Janku se je po snemanju nasmehnila sreča
| V.M.

Poroka na prvi pogled: Janku se je po snemanju nasmehnila sreča

Janko Fatur, Osebni arhiv

Janko Fatur je v zadnji epizodi eksperimenta Poroka na prvi pogled omenil, da si bo moral po koncu snemanja najti delo. Sedaj nam je zaupal, kje se mu je nasmehnila sreča …

Po Jankovih žilah se pretaka kri voznika, za njim je namreč nešteto kilometrov v mednarodnem prometu, ki jih je nanizal tekom 20 letne špedicije. »Vozil sem po celotni Evropi, večinoma pa na relaciji Slovenija – Skandinavija. Zatem sem nekaj časa skrbel za domačo kmetijo, sedaj, po eksperimentu, pa sem spet sedel za volan. Tokrat sem dobil službo voznika kamiona na domačih tleh, česar sem se zelo razveselil, saj imam resnično rad vožnjo. Delo ni monotono, ampak razgibano, tako da mi delavnik hitro mine,« nam je pojasnil Janko, ki se je po novem letu zaposlil v podjetju NIVO EKO d.o.o, ki se ukvarja z okolijskimi rešitvami za rečne struge in proti poplavnimi ukrepi.

Ne boste verjeli, kaj so izbrali. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Foto: Osebni arhiv - Janko Fatur

A ni le Janko tisti, ki je zadovoljen s prejeto službo. V minulih mesecih je tudi sam na delodajalce naredil dober vtis. »Kolikor sem lahko spoznala Janka, lahko ocenim, da je v prvi vrsti dober človek in predvsem vedno za hece. Da bi se s komerkoli zapletal v konflikte in nesoglasja, ni znano, mislim, da težave rešuje diplomatsko, predvsem pa z veliko mero humorja in pozitivne naravnanosti. K sreči za enkrat ni težav niti na cesti, kar pomeni, da upošteva vse cestno-prometne predpise, pa tudi za kamion vestno in dobro skrbi. Seveda pa bo čas pokazal še druge lastnosti,« je strnila svoje vtise Jankova nadrejena ga. Andreja Petek.

Foto: Osebni arhiv - Janko Fatur