Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Janku se je po snemanju nasmehnila sreča

12. 5. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, janko-fatur

Janko Fatur foto: Osebni arhiv

Janko Fatur je v zadnji epizodi eksperimenta Poroka na prvi pogled omenil, da si bo moral po koncu snemanja najti delo. Sedaj nam je zaupal, kje se mu je nasmehnila sreča …

Po Jankovih žilah se pretaka kri voznika, za njim je namreč nešteto kilometrov v mednarodnem prometu, ki jih je nanizal tekom 20 letne špedicije. »Vozil sem po celotni Evropi, večinoma pa na relaciji Slovenija – Skandinavija. Zatem sem nekaj časa skrbel za domačo kmetijo, sedaj, po eksperimentu, pa sem spet sedel za volan. Tokrat sem dobil službo voznika kamiona na domačih tleh, česar sem se zelo razveselil, saj imam resnično rad vožnjo. Delo ni monotono, ampak razgibano, tako da mi delavnik hitro mine,« nam je pojasnil Janko, ki se je po novem letu zaposlil v podjetju NIVO EKO d.o.o, ki se ukvarja z okolijskimi rešitvami za rečne struge in proti poplavnimi ukrepi.

Ne boste verjeli, kaj so izbrali. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Janko Fatur foto: Osebni arhiv

A ni le Janko tisti, ki je zadovoljen s prejeto službo. V minulih mesecih je tudi sam na delodajalce naredil dober vtis. »Kolikor sem lahko spoznala Janka, lahko ocenim, da je v prvi vrsti dober človek in predvsem vedno za hece. Da bi se s komerkoli zapletal v konflikte in nesoglasja, ni znano, mislim, da težave rešuje diplomatsko, predvsem pa z veliko mero humorja in pozitivne naravnanosti. K sreči za enkrat ni težav niti na cesti, kar pomeni, da upošteva vse cestno-prometne predpise, pa tudi za kamion vestno in dobro skrbi. Seveda pa bo čas pokazal še druge lastnosti,« je strnila svoje vtise Jankova nadrejena ga. Andreja Petek.

Janko Fatur foto: Osebni arhiv

Janko Fatur

Janko Fatur foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Naj vaša pisarna dela za vas
Moda&Lepota
Naj vaša pisarna dela za vas
naslednji članek
V šovu Sanjski moški tudi znan obraz?
Resničnostni šovi
V šovu Sanjski moški tudi znan obraz?
#obraziavenija
obraziavenija