1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Julija Patricija Novak, Cene Prevc Njena.si

Slovenski športniki pokazali svoje boljše ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Kaj se dogaja na Juretovem ranču Prebil?
| V.M.

Kaj se dogaja na Juretovem ranču Prebil?

Jure Struna, POP TV

Jure Struna ima polne roke dela, a ne le s skrbjo za svoje drage živali. Po posestvu se bo namreč kmalu razlegel otroški vrvež …

Jure Struna se marljivo pripravlja na konec šole. Le nekaj dni zatem se bodo namreč pričeli na posestvu Prebil odvijati konjeniški tabori za otroke, na katerih ima mladina priložnost v polnosti okusiti in doživeti življenje na ranču. Slednje seveda ni novost, saj se je s tovrstno ponudbo ukvarjal že minula leta, je pa zaradi predstavljenih zanimivosti v oddaji Ljubezen po domače nekoliko več zanimanja.

Foto: Osebni arhiv - Jure Struna

Jure, kako kaže, se veseliš poletja v družbi otrok? »Vrhunec poletnega dogajanja na ranču so jahalni tabori za otroke, kjer se otroci družijo med seboj  in izkusijo, kako poteka vsakdanjik na ranču.  Ponosen in vesel sem, da otroci za nekaj časa pozabijo na telefone, tablice, video igrice, družbena omrežja in podobno, ker se tako dobro vživijo v okolje in naravo dela s konji na ranču,« nam je razložil junak šova Ljubezen po domače, ki si skupaj z izkušeno ekipo prizadeva pričarati otrokom čudovite doživljajske tedne na ranču.

Otroci se pri njih seveda ne učijo le jahanja konjev, živali namreč tudi hranijo, negujejo, skrbijo za čistočo njihovih prostorov, se učijo pletenja kitk ter se zabavajo ob mnogih drugih dejavnostih, kot so denimo ustvarjalne delavnice, kopanje, bitke talentov, zanimiva izobraževanja in tisto najbolj vznemirljivo – spanje na seniku!