cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Osenar: Zrla sem smrti v oči

24. 5. 2022; 08.58
Avtor: K.M.
Nina Osenar, revija Jana
Po več kot štirih letih je Nina Osenar, nekdanja miss, voditeljica in pevka, dala svoj prvi intervju za medije. V njem pa razkrila težko zgodbo in trenutke, ki so krojili njen vsakdan. Prvič pa je javnosti pokazala tudi sina Marlona, ki je pred dnevi praznoval peti rojstni dan.

"Da je Nina hudo bolna, sem vedela že dolgo. Pred kakšnima dvema letoma se ji je že zdelo, da ji gre na bolje, in sem jo obiskala. Prijateljsko. Takrat sva se dogovorili, da bova zgodbo z javnostjo delili pozneje, ko bo sploh zmožna prenesti pozornost, ki jo prinese s seboj vsak nastop. Razumela sem, da potrebuje mir, ne pa intervjujev, saj je bila kot prazna lupina, moj obisk – čeprav kratek – pa jo je strašno izčrpal. Tokrat sem do hišice ob Koseškem bajerju, kjer živi z družino, prišla strahoma, a sem se hitro razveselila, ko sem videla, da ima že ob pozdravu na ustih nasmeh. Ob ogromnem kosu dveh nadstropij torte, ki je ostala od praznovanja, sva začeli pogovor in med njim komaj zadrževali solze. Nina je sicer poudarila, da bo govorila iskreno o vsem, saj bo to njen edini, ekskluzivni intervju, ker še vedno ni zdrava in potrebuje za okrevanje še kakšno leto miru," je v reviji Jana zapisala avtorica intervjuja Sonja Javornik. 

Celoten intervju in Ninino izpoved pa najdete v reviji Jana, ki je na prodajne police prišla danes, 24. maja 2022. Na voljo je tudi spletna različica revije, kupite jo lahko TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Delovna akcija: Ičo je mojster z otroško dušo
Svet slavnih
Delovna akcija: Ičo je mojster z otroško dušo
naslednji članek
Osupljivo naključje z Juretovim kužkom in Sarinim tatujem
Resničnostni šovi
Osupljivo naključje z Juretovim kužkom in Sarinim tatujem
#nasazenazenska
nasazenazenska