stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znan obraz: Mario Pešić po štirih letih združen s svojo skupino

25. 5. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
mario pesic 1

mario pesic foto: POP TV

Rockerska zasedba The Sticky Licks, katere član je tudi tekmovalec šova Znan obraz ima svoj glas Mario Pešić, se po štirih letih vrača na sceno.

Rockerska zasedba The Sticky Licks, katere člani so Matic Burazer, Janez Rotman, Primož Verdinek, Bratko Zavrnik in Mario Pešić je izdala nov singel z naslovom Nama je lepo. Skupina, ki je sicer nastala leta 2011, je pred štimi leti odšla na pavzo. 

The Sticky Licks foto: arhiv izvajalcev

»Gnezdili smo. En je dobil otroka, en si je iskal službo ali pa se nam na splošno ni dalo. Rabili smo kreativno pavzo, zato imamo zdaj še več zagona,« pove frontman Mario, ki se trenutno udejstvuje z bandom in še nastopa na velikem odru šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV. »Od zadnjega koncerta do zdaj je minilo točno 1404 dni in zdaj smo pripravljeni na novo ustvrjanje. Prvi singel je pred nami in ima naslov Nama je lepo. Julija načrtujemo izdajo še dveh,« kreativni tornado pojasni Matic, ki doda, da njihovi komadi ponavadi nastanejo iz jamov, ki jih nato obdelajo in ponesejo v višave.


Nama je lepo je komad, ki sporoča, da je vse lepše v dvoje: »Besedilo govori o tem, da je vse stvari lepše početi v dvoje – pa naj bo to partner, band, prijatelj, kdorkoli, saj je uživanje v stvareh bolj pomembno, kot kopičenje materialnih dobri, saj na koncu, ko pride teta s koso, imamo vsi isti zaključek.« Besedilo je začelo nastjati že pred desetimi leti: »Z gospodom Francem Vezelom, ki je sodeloval tudi pri priznanem slovenskem šansonu, sva začela skupaj pisati besedilo. Zaradi zdravstvenih težav je on to opustil, tako da sem besedilo sam dokončal po ideji, ki sva si jo takrat začrtala,« pove Mario.

prejšnji članek
Zaročno presenečenje Davida Amara
Svet slavnih
Zaročno presenečenje Davida Amara
naslednji članek
MasterChef: Anita o negativnih komentarjih nasprotne ekipe
Resničnostni šovi
MasterChef: Anita o negativnih komentarjih nasprotne ekipe