stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po 36 letih v javnosti skupaj ujeti člani zasedbe ABBA

27. 5. 2022; 09.30
Avtor: K.M.
abba

ABBA v Londonu foto: Profimedia

Včeraj je bil za številne oboževalce legendarne švedske skupine ABBA pomemben večer, saj so se v javnosti po 36 letih na rdeči preprogi skupaj sprehodili vsi štirje članki skupine.

Čeprav je bilo napovedano, so številni vseeno čakali na trenutek, da bi v dejansko resničnost le-tega verjeli. Člani skupine ABBA in hkrati nekdanji zakonci, so po razpadu skupine dejansko pretrgali vezi. V javnosti se niso pojavljali skupaj, glasne pa so bile govorice, da so dejansko sprti med sabo. Zato je bilo leta 2016, ko so se pojavile govorice o ponovni združitvi skupine, navdušenje še toliko večje. Ravno včeraj pa je potekal uvodni večer v njihovo serijo virtualnih koncertov v Londonu.

Čeprav so se v zadnjih letih že pojavili na istih dogodkih, pa je to prvič po 36 letih, da so skupaj dejansko pozirali na rdeči preprogi. Benny Andersson, 75, Agnetha Fältskog, 72, Anni-Frid Lyngstad, 76, in Björn Ulvaeus, 77 so to v resnici naredili z velikimi nasmeški na svojih obrazih in si s številnimi znanimi osebami ogledali uvodni koncert svojih digitalnih avatarjev na odru.

prejšnji članek
Reza bo že petič babica
Svet slavnih
Reza bo že petič babica
naslednji članek
Bo Gacho boter Hajdinemu in Anžetovemu otroku?
Svet slavnih
Bo Gacho boter Hajdinemu in Anžetovemu otroku?
#nasazenazenska
nasazenazenska