Rod Stewart Svet24.si

Zvezdniku v dveh mesecih umrl še drugi brat

Kozmične pečine Svet24.si

FOTO: Naša galaksija, kot je še niste videli

predcasno glasovanje referendumi 2022 gospodarsko m24 Necenzurirano

SDS so mesta spet rekla "ne"

PER-DRNAC POZAR bojan-MEDIASPEED Reporter.si

Požar-izacija TV Slovenija: novinarka razkrila ...

tot Ekipa24.si

V Mariboru rojenega kriminalca obsodili zaradi ...

Julio Iglesias Odkrito.si

Julio Iglesias - paraliziran od prsnega koša ...

ronaldo (7) Ekipa24.si

Odločeno je!? To bo novi Ronaldov klub! Pogodba, ...

Z Bepop na odru zapela sestra pokojnega Nejca
| K.M.

Z Bepop na odru zapela sestra pokojnega Nejca

Bepop, Eva Erazem, Marko Pigac

Eva brata, ki je v prometni nesreči umrl pred skoraj dvajsetimi leti, ni poznala.

Alenka Husič, Ana Praznik in Tinkara Fortuna so se v petek vrnile na glasbene odre in v ljubljanski Cvetličarni poskrbele za ganljivo presenečenje. Ob pesmi Moje sonce se jim je na odru ob klavirju namreč pridružila Eva Erazem. Mlajša sestra pokojnega člana Nejca. "Medtem ko je Tinkara že na generalki komaj zadrževala solze, se je na nastopu glas malce zatresel Ani, občinstvo pa je točko pospremilo z navdušenjem," so nastop opisali prisotni na petkovem dogodku.

Foto: Marko Pigac - Ana, Eva Erazem, Tinkara in Alenka

Nejc Erazem je bil v trenutku, ko je njegovo življenje prekinila prometna nesreča, med najbolj priljubljenimi izvajalci na slovenskih tleh. Kljub temu, da ga javnost ni poznala še niti leto dni. 20. septembra letos bo od njegove smrti minilo že 20 let. Do prometne nesreče, Nejc je vozil motor, je prišlo le štiri dni po izidu prvega albuma skupine Bodi zvezda. Skupina se je takrat odločila, da nadaljujejo brez enega člana in v skupino ne sprejmejo dodatnih članov. Simon, Ana, Alenka in Tinkara so si Nejčeve dele v že posnetih pesmih razdelili, njegov solo del v pesmi Moje sonce pa so tudi na koncertih vedno prepustili oboževalcem.

Bepop, Game Over ter Sebastian so v petek sicer v že tedne razprodani Cvetličarni gostili ultimativni throwback koncert leta, za katerega pravijo, da se lahko po čustvih in energiji meri s katerimkoli njihovim dvoranskim spektaklom. Koncert Popstars United, namenjen najbolj zvestim oboževalcem, ki so zagotovo prišli na svoj račun.