sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jerneja pojasnila svojo plat zgodbe

3. 6. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Jerneja Trofenik Dimnik

Jerneja Trofenik Dimnik foto: Tomo Jeseničnik

Sestri Trofenik sta se znova znašli v središču pozornosti. Potem ko je Petra v oddaji izrazila žalost zaradi nevšečnosti s sestro Jernejo, je slednja sklenila, da je čas, da prekine molk in razloži ozadje zgodbe, ki je začinila dogajanje v MasterChef kuhinji.

Po Petrini izpovedi se je na družbenih omrežjih pošteno vnelo, kar je v veliki meri okusila zlasti Jerneja, ki so jo spletni uporabniki zasuli z žaljivkami in grožnjami. Čeprav bi si želela rojstni dan preživeti drugače, je sklenila, da se sooči z nastalo situacijo in razloži, kaj se je med njo in sestro zgodilo pred vstopom v kuharski šov MasterChef in kako se je zatem odvila njena plat zgodbe.

Jerneja Trofenik Dimnik foto: Promocijski material

»Rekla sem, da se bom odstranila od vse te drame, da ne bom komentirala in se poglabljala v celoten cirkus, ampak ko je enkrat lonec poln in preko teče, ne morem biti več tiho. Draga moja sestra, lepo si izkoristila svojih pet minut slave na moj račun. Rada pa bi, da poveš resnico. Če si že imela toliko poguma iti na televizijo, povej še, kaj je za vsem tem,« je Jerneja v uvodnem delu nagovorila sestro, v nadaljevanju pa razložila, da so sestro poklicali v MasterChef še preden je sama zaključila sodelovanje, saj jo je pri izpolnjevanju številnih vprašalnikov pogosto omenjala kot svojo ljubo osebo, s katero si želi kuhati.

»Nikoli nisem izjavila, da ona ni sposobna za šov MasterChef. Nikoli in nikdar nisem izjavila, da sem se s kom skregala. Jaz sem se samo odstranila iz vse te drame. Po mojem bi bila najbolj srečen človek na svetu, če bi zmagala,« poudari in doda, da nihče ni vedel, da si Petra želi sodelovati v MasterChefu in da bi jo sama pri tem z veseljem podprla.

Ob tem je priznala, da je tistega dne, ko je Petra družino presenetila z novico, da odhaja v kuharski šov, izrazila pomisleke in ji dejala, da se s tem ne strinja. Slutila je namreč, da se bo za voljo gledanosti zgodilo ravno to, kar se odvija ta trenutek. A naj vam več o tem pove Jerneja v posnetku na svoji Facebook strani.

prejšnji članek
Hajdi in Anže skupaj tudi na poslovno pot
Svet slavnih
Hajdi in Anže skupaj tudi na poslovno pot
naslednji članek
Nika Zorjan v nemilosti cerkve in vernikov
Svet slavnih
Nika Zorjan v nemilosti cerkve in vernikov