Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dražen Zečić proslavil s prijatelji

3. 6. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
dražen-zečić

Predstavitev novega albuma foto: Promo

Tako kot se za pravega zvezdnika spodobi!

V Solinu je bil uradno predstavljen nov studijski album legendarnega Dražena Zečića z naslovom Srce moje iz bitaka sto. Na 19. albumu enega izmed najpriljubljenejših hrvaških pevcev in avtorjev glasbe je devet pesmi, med katerimi so tudi Ako život opet priliku mi da, Zašto plačeš in duet z Markom Škugorjem Jedna dože, druga ode. Prepričani pa so, da bo Dražen številne, predvsem pa omenjeni duet, predstavil na septembrskem koncertu v Ljubljani. Dražen in Maro Škugor bosta namreč v ljubljanskem Tivoliju nastopila 30. septembra letos.
»Prva pesem, s katero sem napovedal album, je bila Sve je zbog nje, nato pa sem zaradi odsotnosti koncertov imel dovolj časa za snemanje vseh drugih pesmi. Ob tem se zahvaljujem vsem stalnim sodelavcem in predvsem Tomislavu Mamiću. Je velik človek in delavec, ki mi je v zadnjih dveh letih dal veliko podporo in se skupaj z mano podpisal pod pesem Ako život opet priliku mi da,« je na predstavitvi albuma povedal Dražen.

Predstavitev novega albuma foto: Promocijski material

Predstavitev novega albuma foto: Promo


Album je sicer uradno izšel konec aprila in že v prvem tednu zasedel prvo mesto najbolj predvajanih domačih albumov na Hrvaškem. To dokazuje, da je Dražen še vedno eden izmed najbolj iskanih hrvaških pevcev zabavne glasbe, ki ima številne oboževalce tudi v Sloveniji.
Dražen je sicer izid novega albuma proslavil s številnimi glasbenimi prijatelji, sodelavci in kolegi, kot so Željko Šparmajer, Pero Panjković, Ivica Bubalo, Alen Nižetić, Milan Terze, Darko Miladin, Željko Petreš, Tomislav Mamić in drugi. ***null***

prejšnji članek
Modni trendi, ki bodo zaznamovali letošnje poletje
Moda&Lepota
Modni trendi, ki bodo zaznamovali letošnje poletje
naslednji članek
Zvezdnika Reke ljubezni spet združena
Svet slavnih
Zvezdnika Reke ljubezni spet združena