zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žan Serčič si ni mislil, da bi bila glasba lahko njegova služba

7. 6. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Žan Serčič

Žan Serčič foto: M24

Danes 27-letnega Žana Serčiča je slovenska javnost spoznala še kot najstnika, ko se je leta 2011 predstavil v oddaji Slovenija ima talent. Od takrat je minilo več kot desetletje. Kako danes gleda na svoje začetke?

"Takrat se mi ni zdelo, da je to lahko moja služba oziroma nekaj, od česar lahko živim. Kot 16-letnik sem dojemal glasbeno kariero kot hobi, čeprav sem se zmeraj videl na velikih odrih. Ampak izhajam iz delavske družine, zato sem zmeraj ostal prizemljen - so me pa ambicije in trdo delo ponesle do tega, da zdaj od glasbe lahko živim. Največja razlika je to, da čutim odgovornost do slovenske glasbene scene kot skupnosti in se soočam s tem, kako lahko kot glasbenik nekaj prispevam," nam je zaupal glasbenik, ki je pred dnevi javnosti predstavil novo pesem Naj me vzame. 

"Nova pesem je plod inspiracije, ki sem jo dobil na terenu med igranjem s svojimi šakali. Zvok je nadaljevanje oziroma nadgradnja pesmi Zadnja noč in se prav tako lirično sklada z občutki na celotnem EP-ju. Te občutke sem implementiral na fikcijsko zgodbo punce, ki se poroči in ji imam še zadnjič priložnost izliti svoja čustva. S producentom Krešimirjem Tomcem sva pesem zapakirala v poletno veselo pesem in tudi prvič uporabila instrument, ki v mojih pesmih še ni bil slišan."

prejšnji članek
'Kraljica podzemlja' zavrnila očetovo lepo nevesto
Resničnostni šovi
'Kraljica podzemlja' zavrnila očetovo lepo nevesto
naslednji članek
Znana Slovenka na poroki svetovne zvezdnice
Svet slavnih
Znana Slovenka na poroki svetovne zvezdnice