1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V strastnem objemu morja in sonca

22. 4. 2022; 09.30
Avtor: Promocijski material
fotografiranje v lepem okolju Cafe Centrala  v Grand hotelu Portorož

Fotografiranje v lepem okolju Cafe Centrala v Grand hotelu Portorož foto: Marko Vavpotič/M24

Tradicionalni Fatalni dan je vsakič velik užitek tako za fatalne kandidatke kot za ekipo profesionalcev, ki poskrbijo, da naše zvezdnice na fotografijah Tiborja Goloba fatalno zablestijo. In tudi tokrat, ko so nas z razkošnim ambientom, gostoljubjem in kulinaričnimi dobrotami v objemu morja in sonca razvajali v Hotelih LifeClass Portorož, ni bilo prav nič drugače.

Predstavljajte si, da vas prebudita nežno šumenje morja in toplina sončnih žarkov. Zelena sredozemska pokrajina se prepleta z modrino morja in odseva bele kristale soli. Božajo vašo dušo. Čutite? To je to. To je popolno ravnovesje, ki ga lahko doživite v objemu pestrega nabora storitev v sklopu Hotelov LifeClass Portorož, ki so na ekskluzivnem fatalnem dnevu gostili naše fatalke. Čeprav je lepotni spanec pomemben, se je fatalni dan začel ob zgodnji jutranji uri, ko so naše fatalke na Obalo pripotovale z vseh koncev Slovenije. Naše druženje se je ob dišeči kavi in hrustljavih rogljičkih, ki so prebudili brbončice, začelo v Grand Hotelu Portorož, medtem ko so profesionalci začeli postavljati sceno, pripravljati kotiček za ličenje in frizuro. Kandidatke so se brezskrbno prepustile spretnim prstom strokovnjakov in te so uživale, ko so jim pričeske urejale terapevtke LiteRAM, njihovo kožo pa so brezhibno naličile mojstrice ličenja Jasne Oklešen iz Carpus make up. Medtem so se seznanjale tudi z Medexovimi izdelki – ali so jih poskusile prvič in bile nad njimi navdušene ali so pripovedovale o svojih izkušnjah in delile dragocene nasvete.

A ker je čas v elegantnem ambientu in prijetni družbi ob sproščenem druženju mineval kot za stavo, se je bilo treba lotiti fotografiranja. Hiter požirek šampanjca, smuk v kreacije znanih slovenskih oblikovalcev in v soj žarometov, pred fotografski objektiv. Vse kandidatke so preprosto blestele v oblačilih, ki so jih nosile, njihov dekolte in roke pa je krasil nakit Fosill, Slowatch Slovenija. Mojstrski modni fotograf Tibor Golob je ujel lepoto kandidatk in jo prelevil v fotografije, saj zna kot nihče drug poudariti žensko lepoto, o čemer se je pred njegovim objektivom lahko prepričala že celo top manekenka Naomi Campbell.

Pevka Alya profesionalno pozira kljub ne preveč visokim temperaturam foto: Marko Vavpotič/M24

Jana Koteska za svojo kožo skrbi tudi z Medexovimi izdelki foto: Marko Vavpotič/M24

Po koncu napornega snemanja so v priznani restavraciji Salina Grand Hotela Portorož poskrbeli tudi za kulinarično razvajanje in naše fatalke navdušili s slastnimi dobrotami. Njihovi kuharji so postregli z okusnimi mediteranskimi jedmi, pripravljenimi iz lokalnih sestavin, obogatenimi z dišečimi zelišči, ki so nas ta dan spremljala na vsakem koraku. Seveda nam ni ušlo, da so naše zvezdnice tokrat pozabile na diete in štetje kilogramov ter si dovolile razvajanje za dušo. Ob slovesu, ki ni bilo lahko za nikogar, pa smo se razšli z obljubo, da se zelo kmalu znova srečamo!

Za kožo brez napak ekipa Carpus Make up foto: Marko Vavpotič/M24

Ekipa LiteRAM terapevtov je poskrbela za urejene pričeske kandidatk foto: Marko Vavpotič/M24

Prvovrstna poslastica tako za telo kot dušo

Hotelska veriga LifeClass Hotels & Spa Portorož ponuja skladno celoto hotelskih, gostinskih, velneških in kongresnih storitev, ki jih spremlja bogata dopolnilna ponudba. Kakovostne storitve temeljijo na dolgoletni hotelirski tradiciji, petih naravnih zdravilnih dejavnikih in izjemni legi tik ob morju. Njihovo osebje pa slovi po gostoljubju, strokovnosti, natančnosti in predanosti gostom.

Hoteli LifeClass Portorož ne pišejo samo zgodbe o odličnih hotelih s prvovrstnimi storitvami. Vpeti so v čudovito mediteransko okolje, ki ga bogatijo kulturne prvine. Ljudje, običaji, zgodovina in znamenitosti so tisti, ki destinacijo ločijo od preostalih.

Prava poslastica tako za telo kot dušo pa je njihova celovita termalna in velneška ponudba. Terme Portorož s sedmimi različnimi velneškimi in medicinskimi centri ter bazeni s termalno in ogrevano morsko vodo namreč zagotavljajo nepozabna doživetja v vseh letnih časih, 365 dni v letu.

Marsikdo ne ve, da portoroška tradicija hotelirstva in zdravljenja s petimi naravnimi dejavniki sega v leto 1891. Takratna hotelska družba je uredila prvo zdravilišče in kopališče v Portorožu ter zgradila prvi hotel – Kurhotel Palace (Hotel Palace). Ta je še danes prepoznaven simbol Portoroža. Prvi hotel, ki je v svet ponesel ime LifeClass, pa je bil Grand Hotel Portorož. Blagodejno sredozemsko podnebje, sol in morska voda pa še danes privabljajo številne goste in obiskovalce od blizu in daleč.

Več utrinkov v spodnji fotogaleriji: 

Carpus Make up vrti svoje čopiče

Carpus Make up vrti svoje čopiče foto: Marko Vavpotič/M24

Melani Mekicar ne potrebuje Tiborjevih navodil

Melani Mekicar ne potrebuje Tiborjevih navodil foto: Marko Vavpotič/M24

Ekipa frizerjev ob prihodu v Grand hotel Portorož

Ekipa frizerjev ob prihodu v Grand hotel Portorož foto: Marko Vavpotič/M24

Hajdi in Gordano razvajajo LiteRAM terapevti

Hajdi in Gordano razvajajo LiteRAM terapevti foto: Marko Vavpotič/M24

Fotografi in snemalci na delu

Fotografi in snemalci na delu foto: Marko Vavpotič/M24

Eva Boto in Tibor Golob

Eva Boto in Tibor Golob foto: Marko Vavpotič/M24

Še zadnja navodila preden se Jana nastavi fotografskemu objektivu

Še zadnja navodila preden se Jana nastavi fotografskemu objektivu foto: Marko Vavpotič/M24

Nasmejane že ob 8.00 zjutraj

Nasmejane že ob 8.00 zjutraj foto: Marko Vavpotič/M24

Mož Urban je Hajdi vedno pripravljen skočiti na pomoč

Mož Urban je Hajdi vedno pripravljen skočiti na pomoč foto: Marko Vavpotič/M24

Tudi Hajdi se je navdušila nas Medexovim produktom MSM

Tudi Hajdi se je navdušila nas Medexovim produktom MSM foto: Marko Vavpotič/M24

Tibor Golob v svojem elementu

Tibor Golob v svojem elementu foto: Marko Vavpotič/M24

prejšnji članek
Zaročenka Tadeja Pogačarja izgubila mamo
Svet slavnih
Zaročenka Tadeja Pogačarja izgubila mamo
naslednji članek
Zakaj oddaje MasterChef danes ni na programu?
Resničnostni šovi
Zakaj oddaje MasterChef danes ni na programu?