profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na dopust brez kopalk in omrežja

12. 6. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
Igralca Saša Pavlin Stošić in Uroš Fürst

Igralca Saša Pavlin Stošić in Uroš Fürst foto: Mare Vavpotič / m24.si

Igralec Uroš Fürst počitnice bi počitnice najraje preživel nekje na samem, seveda s svojo srčno izbranko, kolegico Sašo Pavlin Stošić.

»Če je lokacija spektakularna, je to izvrstno, lepo pa je to tudi s kom deliti ali v dvoje ali pa s fino družbo. Jadran ponuja dopust na svetilnikih, to se mi zdi zelo zanimivo. Ali pa otok Škarda, ki je zelo samoten. To bi bil zame res prvorazreden dopust, če pa še ni brezžičnega omrežja, se pa dodatno plača. Super bi se mi bilo namreč malo oddahniti od novic in družbenih omrežij. Zdi se mi, da nas je to tako zaobjelo. Jaz sicer nisem zelo v tem, a vseeno,« pravi Uroš.

S seboj bi vzel tudi nekaj knjig, kopalke pa bi pustil doma. Poleg naravnih zvokov pa bi užival tudi v kakšni izbrani glasbi – bodisi posneti bodisi zapeti v živo. Glasbo zelo rad posluša tudi na festivalih, kot je denimo Sziget. Z njim gresta rada tudi njegova že odrasla otroka, sin Val in hči Mila, ki ju ima iz dolgoletne zveze z Lijo Pogačnik, je pa to postal že zelo velik organizacijski podvig, saj imajo vsi svoje načrte.

prejšnji članek
Ob bitkah s kruto boleznijo ju boli srce
Zdravje
Ob bitkah s kruto boleznijo ju boli srce
naslednji članek
Oče Nine Ivanič ima veliko domačijo
Svet slavnih
Oče Nine Ivanič ima veliko domačijo