franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tadej iz Kmetije predstavlja novo pesem

15. 6. 2022; 09.00
Avtor: PR/ V.M.
tadej-\"jetski\"-kolar-in-peter-\"rexx\"-pešut

Tadej "Jetski" Kolar in Peter "Rexx" Pešut foto: Promocijska fotografija

Sprva pesmi ni začutil, po nekaj ponovitvah pa se je vse spremenilo. Danes je to ena najljubših pesmi, ki jih je ustvaril skupaj s člani zasedbe Brudaz. Prisluhnite ji tudi vi …

Trap kolektiv 'Brudaz', katerega dvojec v ospredju sta Tadej "Jetski" Kolar (Tekmovalec Kmetije 2021) in Peter "Rexx" Pešut (sin glasbenika Magnifica), prihaja na sceno z novim singlom "PSG". Po albumu prvencu "1107" in EP-ju "Sedmo Nebo", je to prvi projekt v seriji prihajajočih singlov. 

»Medtem ko je bil "Jetski" v šovu Kmetija, mi seveda nismo počivali. Ustvarili smo kar nekaj novega materiala in ena od pesmi je bila PSG. Pustil sem en odprt verz, ker sem verjel, da mu bo pesem ugajala,« je povedal Peter, Tadej pa priznal, da nad pesmijo sprva ni bil najbolj navdušen.

Tadej "Jetski" Kolar in Peter "Rexx" Pešut foto: Promocijska fotografija

»No, potreboval sem nekaj predvajanj, da sem jo vzljubil. Sedaj je poleg "Arizone" to moja najljubša pesem izpod naših rok in komaj čakam, da jo bomo izvajali na odru! Ob tej priložnosti tako vse lepo vabimo, da se nam 18.6. 2022 oridružite v Kopru na "Grosbasket 1na1" eventu, kjer bomo zvečer nastopali poleg še nekaterih drugih artistov.«

In o čem govori pesem? Tematika pesmi je o ljubezni obsojeni na propad, ki pa je še vedno prežeta z idejami "Trap" kulture ter hkrati ovita v substance in zabavo. Kot pojasnjujejo člani zasedbe, žanrsko prevladuje R&B in Trap v Regettonskem ritmu. 

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Lidija zapustila Alena
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Lidija zapustila Alena
naslednji članek
Sanjski moški: Letošnja dekleta so zelo povezana
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Letošnja dekleta so zelo povezana