franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec je tudi izvrsten pevec

18. 6. 2022; 06.09
Avtor: Revija Lady
Gregor Gruden_20180418_photo_ksaversinkar_reka_ljubezni_s02-IMG_0040

Gregor Gruden foto: Pop TV

Igralec Gregor Gruden je zajadral v rockerske vode ...

Igralec Gregor Gruden je s svojimi pevskimi sposobnostmi že večkrat navdušil obiskovalce – tako v muzikalih, ki jih je do zdaj soustvaril že devet, kot na koncertih MGL & AGRFT. Pred pandemijo pa je po 18 letih znova zbral člane zasedbe Nenad Kriljiv, Matjaža Ugovška, Andreja Škoberneta in Uroša Buha, zraven pa je povabil še Larena Poliča, ker sta se v gledališču tako dobro ujela.

Igralec Gregor Gruden je pel na vseh koncertih MGL in AGRFT foto: Zaklop

»Zdelo se mi je škoda, da bi šli ti komadi v pozabo in sem si rekel: ‘Dajmo zdaj to izpeljati do konca,’«  je vzrok za obuditev skupine za revijo Lady pojasnil Gregor. Fantje so dodobra zavihali rokave. Material za prvenec, ki ga najavljajo s prvim singlom Jajc, so posneli v domačem studiu v preteklih dveh letih, ko je pandemija postregla z zaprtjem gledališč in koncertnih odrov. Rezultat je osem komadov, ki jih je produciral Grega Bajc, znan po svojem delu z MRFY, ploščo pa nameravajo izdati jeseni 2022.

Gregor Gruden foto: PR

Na začetku leta so z željo po videospotu pristopili k dolgoletnemu prijatelju, filmskemu režiserju Gregorju Andolšku, ki je zgodbo o junaku iz jajca zavil v nadrealistično pripoved v slogu Wesa Andersona. Izdelek so premierno predstavili na Taboru v Ljubljani, ob tej priložnosti pa so odigrali tudi mini koncert, ki sta se ga udeležila tudi Grudnova kolega Rok Kunaver in Gaber K. Trseglav. Njegovih sinov ni bilo, saj sta za zdaj še premajhna, da bi bila tako pozno zvečer pokonci, jima je pa glasba po Gregorjevih zagotovilih zelo všeč. Zagotovo si jo bodo vrteli tudi med poletnimi počitnicami, ki jih bodo preživeli nekje ob morju.

Gregor Gruden

Gregor Gruden foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Kaj so tekmovalci MasterChefa delali v hiši?
Resničnostni šovi
Kaj so tekmovalci MasterChefa delali v hiši?
naslednji članek
Snoop Dogg hvaležen ženi za 25 let zakona
Svet slavnih
Snoop Dogg hvaležen ženi za 25 let zakona