Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lorella Flego ostala brez Maria Galuniča

27. 6. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Mario Galunič, Lorella Flego

Mario Galunič, Lorella Flego foto: Zen

Potem, ko sta lansko leto spet skupaj blestela na odru v Portorožu, bo Lorella letošnji festival Melodije moja in sonca morala voditi brez Maria Galuniča. Prireditev sta skupaj sicer povezovala kar desetkrat.

Na letošnjem, 41. festivalu Melodije morja in sonca, ki nastaja v sodelovanju Avditorija Portorož - Portorose, Občine Piran in RTV Slovenija se bo ob spremljavi festivalskega benda v živo predstavilo 12 tekmovalnih pesmi. Amfiteater Avditorija Portorož bodo v soboto, 9. julija, tako napolnile nove poletne melodije. Gostiteljica večera bo Lorella Flego, večer pa bosta popestrila Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač. Prenos festivala bo ob 21.00 na programih RTV Slovenija. Med nastopajočimi pa so: Anika Horvat in Tinkara Kovač, San Di Ego, Tosca Beat, Isaac Palma, Nina Lampret, Moya, Nuša Derenda, Radar, Ninnay, BosaZnova, Žiga Jan in Mia Guček. 

Skozi festivalski večer poletnih melodij bo občinstvo popeljala Lorella Flego, za sproščeno in humorja polno vzdušje pa bosta poskrbela Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič foto: Aleš Rosa

»Melodije morja in sonca so od nekdaj festival, ki odpira vrata poletju, festival, ki je prežet z morskim duhom, poln dobre volje in čarobne energije. Letos se nam obeta 12 novih skladb, zelo dober šov program v družbi Iztoka Gustinčiča in Tomaža Klepača, predvsem pa sproščen večer, ki obljubi tudi nekaj presenečenj. Kot vedno sem navdušena in polna pričakovanj, festivalu seveda želim vse dobro, predvsem pa, da bi tudi letos rodil dobro poletno uspešnico, ki jo bomo še dolgo poslušali,« je povedala Lorella Flego, ki bo skozi festivalski večer poletnih melodij popeljala občinstvo v Avditoriju Portorož ter pred radijskimi in televizijskimi sprejemniki. 

prejšnji članek
Vse glasnejše govorice, da se Johnny Depp vrača kot Jack Sparrow
Svet slavnih
Vse glasnejše govorice, da se Johnny Depp vrača kot Jack Sparrow
naslednji članek
Tako je pri 43 v kopalkah videti Hajdi Korošec Jazbinšek
Svet slavnih
Tako je pri 43 v kopalkah videti Hajdi Korošec Jazbinšek