Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Samanta in Damir Njena.si

Ljubezen na vasi: Sta se po šovu zaljubila ...

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Miša Molk o pokojnem očetu hčere Ule Furlan
| K.M.

Miša Molk o pokojnem očetu hčere Ule Furlan

Miša Molk, Žiga Culiberg

Leta 2005 je v 52. letu starosti umrl filmski kritik, publicist in scenarist, ustanovitelj in direktor Slovenske kinoteke. Sicer tudi dolgoletni partner televizijke Miše Molk in oče Ule Furlan.

»Poznala sva se že prej, preden sva postala par. Prihajala sva iz iste generacije, radi smo imeli knjige in filme in se srečevali na kakšnih dogodkih. Ob neki priložnosti je naneslo, da je že vsa družba odšla, no, štirje smo ostali. Namignila sva si, da sva si všeč. Pogovor se mi je zdel zanimiv, drugačen, ni bilo dolgčasa v besedah. Silvan je govoril artikulirano, bil je zelo pozoren, znal je dati kompliment, zelo privlačni pa sta se mi zdeli njegova zadržanost in nevsiljivost. In sva se zmenila za randi, ki je trajal več let. In najlepše od, pozneje ne ravno blestečega odnosa, ko je zadržanost popustila, je Ula. Z obeh strani nadvse zaželena,« je o odnosu s hčerkinem očetom za revijo Naša žena Ženska povedala Miša Molk.

Ne boste verjeli, kaj jim je uspelo narediti. Številni so zaradi tega presenečeni, drugi pa si želijo to imeti doma. Preverite, o čem govorimo.
>>KLIKNITE TUKAJ<<