mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalka talentov doživela premiero v Cirque du Soleil

3. 7. 2022; 10.15
Avtor: K.M.
SIT_Tjasa Dobravec SPIRALA

Spirala foto: Miro Majcen

Tjaši Dobravec, zmagovalki sedme sezone šova Slovenija ima talent, so se izpolnile dolgoletne sanje. Dobila je eno izmed glavnih vlog v v največjem ponudniku sodobnega cirkusa na svetu Cirque du Soleil.

Tjaša Dobravec je svoj premierni večer kot del glavne zasedbe doživela v soboto, 2. julija v Andori. Del predstave pa bo vse do 31. julija 20222.  27-letna slovenska umetnica bo ena od treh glavnih likov v tej novi in edinstveni cirkuški produkciji. Zmagovalka šova Slovenija ima talent 2018 je prva slovenska umetnica v zgodovini, ki je bil izbrana za glavno vlogo v predstavi Cirque du Soleil.

"Hvaležna sem, da sem spoznala vse te delovne ljudi, umetnike, režiserje, obikovalce, glasbenike, umetnike ličenje ..., ki poskrbijo, da je to mogoče. Del ekipe sem dva tedna in se že počutim, kot da smo ena velika družina. Lahko rečem, da živim svoje sanje, za katere sem trdo delala celo življenje," je zapisala Tjaša.

Ta nova in ekskluzivna predstava združuje akrobacije, ples, zabavo, glasbo in DJ sete, z naelektrenim ambientom, ki vabi občinstvo, da sodeluje in postane aktiven gledalec in tudi udeleženec.

Predstava bo potekala v posebej pripravljenem pokritem prostoru s kapaciteto 5000 oseb, na javnem parkirišču na Prada Casadet. Prizorišče se nahaja neposredno nasproti upravnega sedeža vlade Andore, v središču Andorra la Vella.

Tjaša Dobravec

Tjaša Dobravec foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Anja Ramšak in Robert Roškar se umikata s popoldnevov
Svet slavnih
Anja Ramšak in Robert Roškar se umikata s popoldnevov
naslednji članek
Katja in Katka Bogataj: Najin otrok bo imel dve mami
Svet slavnih
Katja in Katka Bogataj: Najin otrok bo imel dve mami