Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Matej Kravcar Njena.si

V Trebnjem pokopali slovenskega glasbenika

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Poroka na prvi pogled: Je Nina pridobila kilograme?
| V.M.

Poroka na prvi pogled: Je Nina pridobila kilograme?

Nina, M24

Spletnega radovedneža je zanimalo ali je tekom snemanja oddaje povečala telesno težo. »Moja teža me nikoli ni in me tudi v prihodnosti ne bo definirala,« pa je jasna Nina, ki marljivo sledi zdravemu življenskemu slogu.

Simpatična Nina iz eksperimenta Poroka na prvi pogled je na družbenem omrežju odgovarjala na vprašanja sledilcev in tako pojasnila, da je tekom snemanja pridobila nekaj kilogramov.

»Ja, med eksperimentom sem pridobila približno tri kilograme, ki sem jih potem tudi oklestila. Zdaj sem približno na isti teži, kot leto nazaj. Mogoče imam kakšen kilogramček več, ampak sem pa fit. Vsak dan sem namreč aktivna, jem zdravo, imam zdrav odnos do hrane, normalno menstruacijo in libido. Predvsem pa nisem sužnja nekim družbenim normam. Sem zdrava in srečna,« je pojasnila Nina in dodala, da ni popolna in nikoli ne bo, saj ji je izguba vseh odvečnih kilogramov pustila neprivlačne posledice, ki pa predstavljajo njene bojne rane na katere je ponosna. »Moja teža me nikoli ni in me tudi v prihodnosti ne bo definirala.«