zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo bo režiral četrti film o Stotniku Amerika

12. 7. 2022; 09.00
Avtor: STA
anthony mackie falcon

Anthony Mackie kot Falcon v Maščevalcih foto: Disney

Že od lani je znano, da bo glavno vlogo odigral ameriški igralec Anthony Mackie. Koga pa so izbrali za režiserja?

Studii Marvel so našli režiserja za nov film o Stotniku Amerika. Četrti film bo režiral nigerijsko-ameriški filmski ustvarjalec Julius Onah.

Ameriški igralec Anthony Mackie je že večkrat nastopil kot Marvelov superjunak Sam Wilson aka Falcon, nazadnje leta 2019 v filmu Maščevalci: Zaključek, a vedno v stranski vlogi. V prihajajočem filmu Stotnik Amerika 4 pa bo njegov lik imel osrednjo vlogo.

Mackiejev lik je iz serije Maščevalci znan kot zaveznik Stotnika Amerika oziroma Stevea Rogersa (Chris Evans) in zdaj bo lahko prevzel njegovo zapuščino. V filmu Maščevalci: Zaključek je namreč postarani Rogers svojemu prijatelju Samu ponudil ščit Stotnika Amerika.

Scenarij prihajajočega filma se ujema z Marvelovo televizijsko mini serijo Falcon in Zimski vojak z Mackiejem (Falcon) in Sebastianom Stanom (Zimski vojak) v glavnih vlogah. Serija avtorja Malcolma Spellmana je bila marca lani dostopna pri Disneyju +.

Spellman sodeluje kot scenarist tudi pri načrtovani kinematografski različici, scenarij piše skupaj z Dalanom Mussonom. Tako uradni naslov filma kot začetek snemanja zaenkrat nista znana, piše nemška tiskovna agencija dpa.

prejšnji članek
Sabina Mlakar na onkologiji prejela vzpodbudno novico
Svet slavnih
Sabina Mlakar na onkologiji prejela vzpodbudno novico
naslednji članek
Anja Roberta prisilila v skupen dopust na morju?
Svet slavnih
Anja Roberta prisilila v skupen dopust na morju?