zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za Romano Krajnčan je družina na prvem mestu

31. 7. 2022; 05.00
Avtor: Revija Lady
Romana Krajnčan

Romana Krajnčan foto: David Bole

Skoraj ves prosti čas preživi z vnukinjama.

Romanina družina je že od nekdaj zelo povezana, Romana in Lojze pa z veseljem popazita tudi na vnukinji Eloro in Roso. Maja so bili prvič sami štirje na morju. Uživali so na otoku Pašmanu.

»Bilo je igrivo, zabavno, kopali smo se že, ker je bilo vreme čudovito, kolesarili, oba z Loj- zetom imava zadaj na kolesu stolček in ju lahko peljeva, jaz Roso, Lojze Eloro. Občudovali smo lepote Dalmacije, oljke, nasade fig in čudovite razglede. Zvečer smo tudi žurirali, peli s kitaro in rajali ob glasbi iz zvočnika, ki smo ga odnesli s seboj na obalo. Zdaj je enostavno, ko imam vso svojo glasbo dostopno na digitalnih platformah, in ker sem naročnica na spotify, smo lahko poslušali raznoliko glasbo. Še dobro, da imam tudi jaz več kot 200 pesmi za otroke gor in jih ne zmanjka,« v smehu pravi pevka, ki zadnje čase skoraj ves prosti čas preživi z vnukinjama. Tako tudi pomaga sinovoma in snahama, ki so s koncerti in predstavami razpeti po vseh koncih.

Romana z družino. foto: Katja Kodba

»Noro, kako so kreativni in uspešni! Zelo se jim dogaja te mesece po odprtju odrov. Njihov urnik je pač poseben. To razumem in zato ne odrečem pomoči. Vnukinji včasih vzamem tudi s seboj na svoj koncert ali predstavo. Joj, kako uživata! Z njima izkoristim vse skupne trenutke za izlete, raziskovanja, obisk planin. Kravice in živali so še vedno zelo priljubljene. Hit pa je trenutno trampolin. In super je, ker imata obe radi glasbo, knjige, naravo, vodo, se radi kopata in iskreno me veseli, da se imata tudi med seboj zelo radi, da odraščata kot zaveznici in sestrici, čeprav sta sestrični. Brezpogojna je naša ljube- zen in neskončno uživamo skupaj. Tudi dedi Lojze nas tako lepo razvaja.«

romana krajncan foto: revija zvezde

prejšnji članek
Klemen Bunderla ima super moči: »Lahko neprestano jem!«
Svet slavnih
Klemen Bunderla ima super moči: »Lahko neprestano jem!«
naslednji članek
5 ljubezenskih lekcij, ki bi jih morali upoštevati
Odnosi
5 ljubezenskih lekcij, ki bi jih morali upoštevati