1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Kocman: Izgled je samo ogledalo notranjosti

2. 8. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Tanja Kocman

Tanja Kocman foto: Planet TV

Radijsko voditeljico Tanjo Kocman so ljudje zasuli z laskanjem na temo izgubljene telesne teže. Za slednje je seveda hvaležna, hkrati pa izpostavlja pravi pomen preobrazbe …

Nedavno je Tanja Kocman na družbenem omrežju odprla temo, ki vedno vzbudi nemalo zanimanja. Izguba telesne teže. Večna bitka številnih, do nedavnega tudi Tanje, ki pa ji je tokrat uspelo osvojiti zavidljiv rezultat. V zgolj sedmih mesecih je namreč oklestila 18 kilogramov , pred dnevi pa dosežku namenila nekaj besed tudi na družbenem omrežju, kjer je prejela izjemen odziv. Za vse pohvale se je sedaj prijazno zahvalila, a izpostavila, da je bolj kot videz pomembno to, kar nosimo v srcu.

»Hvala za pohvale glede videza. Priznam, laska mi bolj kot upam priznati, ker načeloma sem vedno bila zabavna, pridna, brihtna, dobra pri svojem delu … in lepa ČE bi malo shujšala. Zdaj je slednje storjeno, a prvič ne z namenom, da ugajam drugim. Ampak z namenom, da sem našla sebe v načinu življenja, ki me osrečuje. V načinu, kjer najdem motivacijo in, kjer se lahko odlepim od strupenega. Zato hvala, ker opazite, a prosim, ne pozabimo - izgled je samo ogledalo notranjosti. In ta je lahko hitro poteptana od družbe. Zatorej dajmo vsakega človeka obravnavat s sprejemanjem in spoštovanjem - vsaj dokler nam ne dokaže, da si slednjega ne zasluži. Ker mogoče je moja rit ožja, a moje srce je neizmerno široko že odkar se poznam,« je z malce humorja zaključila svoje razmišljanje Tanja.

prejšnji članek
Gašper Rifelj priznal, da tega ni še nikoli počel v javnosti
Svet slavnih
Gašper Rifelj priznal, da tega ni še nikoli počel v javnosti
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Melito najbolj osrečilo rojstvo otrok
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Melito najbolj osrečilo rojstvo otrok