Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Javnost že posnetega filma ne bo videla

3. 8. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Batgirl

Leslie Grace očitno ne bomo gledali v vlogi Batgril foto: Profimedia

Že posnetega filma Batgirl ne bodo prikazali niti v kinematografih niti ponudnik pretočnih storitev. Studio Warner Bros je namreč opustil adaptacijo stripa. Razlog zaenkrat ni znan.

Film, ki je stal več kot 70 milijonov dolarjev in je bil nedavno v fazi postprodukcije, naj bi bil konec leta prikazan na pretočni storitvi HBO Max. Glavna igralka Leslie Grace je januarja na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je v kostumu Batgirl.

V filmu so zaigrali tudi zvezdnik filma Batman Michael Keaton, J. K. Simmons in Brendan Fraser. Film sta režirala belgijska režiserja Adil El Arbi in Bilall Fallah.



Časnik New York Post je, sklicujoč se na vire v Hollywoodu, poročal, da je bil film na testnih projekcijah slabo sprejet pri gledalcih. Po poročanju portala Deadline.com pa naj bi bil ta korak povezan z novimi prednostnimi nalogami, strategijami in ukrepi za zmanjšanje stroškov novega medijskega koncerna Warner Bros Discovery. Studio Warner Bros v torek po pisanju dpa še ni komentiral načrtov za film Batgirl.


Lik Batgirl se je v stripih prvič pojavil v 60. letih minulega stoletja. Zgodba o superjunakinji se vrti okoli Barbare Gordon, hčerke komisarja Jamesa Gordona, načelnika policije v Gotham Cityju. Leta 1997 je v manjši vlogi Batgirl v filmu Batman & Robin ob Georgeu Clooneyju kot Batmanu zaigrala Alicia Silverstone.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo med Tomislavom in Marino?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo med Tomislavom in Marino?
naslednji članek
Alya rešila večer hčerki glasbene legende Miše Kovača
Svet slavnih
Alya rešila večer hčerki glasbene legende Miše Kovača
#obraziavenija
obraziavenija